پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 211668 تاریخ : 1395/04/14-18:41:12
,17,
فعالان اقتصادی ایران به بزرگ‌ترین اقتصاد قاره سبز می‌روند

فعالان اقتصادی ایران به بزرگ‌ترین اقتصاد قاره سبز می‌روند

هیات تجاری ایران به دعوت وزیر اقتصاد، تکنولوژی و تحقیقات ایالت برلین آلمان 22 تا 24تیرماه امسال به این کشور سفر می کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،  به گزارش روز دوشنبه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، قرار است با همکاری اتاق ایران و اتاق مشهد هیاتی تجاری به سرپرستی غلامحسین شافعی نایب‌رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق خراسان رضوی به آلمان اعزام شود. 

براساس این گزارش، اقتصاد آلمان در برابر فضای مبهم اقتصادی (economic uncertainty) که اقتصاد جهان این روزها با آن مواجه بوده، بسیار منعطف ‌است. دولت آلمان تلاش کرده اقداماتی را در دستور کار خود قرار بدهد که هزینه‌های عمومی تحت کنترل باشد. اصلاحاتی که پیش‌تر در زمینه ساعت کاری کارگران انجام شده ‌است و همچنین اقداماتی که در زمینه ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در این کشور انجام شده همگی باعث شده بازار کار در این کشور بسیار قوی باشد.
طبق اطلاعات به دست آمده از بنیاد هریتج، رتبه آزادی اقتصادی آلمان در سال 2016 برابر با 74.4 بوده‌است که نسبت به سال گذشته شش دهم واحد افزایش داشته ‌است. این رتبه نشان می‌دهد فضای اقتصادی در این کشور باز و آزاد است و در نتیجه فضا برای فعالیت اقتصادی بخش خصوصی مهیاست. رتبه این کشور در این زمینه نیز در جهان17 و در اروپا هشت است.
اقتصاد آلمان سال 2016 را بسیار قدرتمند آغاز کرده‌ است. نرخ بیکاری در این کشور در سال 2015 برابر با 6.4 درصد بوده ‌که روندی کاهشی نسبت به سال‌های گذشته داشته ‌است. آلمان بزرگ‌ترین اقتصاد قاره سبز به شمار می‌آید و به لحاظ تولید ناخالص داخلی اسمی، رتبه چهارم را در جهان دارد. این کشور جزو مهم‌ترین اعضای اتحادیه اروپاست. 
با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا(برگزیت)، صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد اقتصاد این کشور دچار آسیب خواهد شد. به گزارش صندوق بین‌المللی پول، بریتانیا یکی از مهم‌ترین شرکای تجاری آلمان است. برگزیت تغییراتی اساسی در روابط این دو کشور ایجاد خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، اقتصاد آلمان در سال 2015 حدود 1.7 درصد رشد داشته ‌است. این قوی‌ترین رشد اقتصادی آلمان در چهار گذشته بوده‌است که ریشه در مصرف خصوصی و هزینه‌های پناهندگان دارد. صندوق بین‌المللی پول و دولت آلمان هر دو برآورد کرده‌اند که اقتصاد این کشور در سال 2016 رشد اقتصادی کمتری داشته باشد که برابر با 1.5درصد است. اما اکنون با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا انتظار می‌رود چشم‌انداز اقتصادی آلمان نیز دستخوش تغییرات جدیدی شود. 
در این فضای اقتصادی، فعالان اقتصادی ایران برای برقراری روابط تجاری جدید با فعالان اقتصادی آلمان به این کشور خواهند رفت. 
در این سفر همایش‌هایی برای فعالان اقتصادی برگزار خواهد شد. به علاوه برنامه‌هایی نیز برای دیدارهای رودررو و بازدید از مراکز صنعتی در نظر گرفته شده‌ است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران