به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ عضو کانون کارگزاران بازار سرمایه ایران با بیان این که گشایش های پسابرجامی و افزایش تعاملات خارجی سبب شده که زمینه برای استفاده از فناوری های جدید معاملاتی فراهم شود، گفت: شاخص بورس در ماه های آینده، سقف تاریخی خود را خواهد شکست و از سقف 89 هزار واحدی عبور خواهد کرد.
بهادر شمس در نشست رونمایی از نخستین نرم افزار «سنجش گردش نقدینگی در بازار سهام ایران» درباره وضعیت بازار سرمایه ایران، بیان داشت: شاخص بورس روند مطلوبی را طی می کند.
این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: پیش بینی می شود که شاخص بورس در ماه های آینده، سقف تاریخی خود را بشکند و از 89 هزار واحد عبور کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر نمادهای زیانده نیز بازگشایی شوند، رسیدن به این هدف را شاید اندکی به تاخیر بیندازند اما مانع تحقق آن نمی شوند.
عضو کانون کارگزاران بازار سرمایه ایران گفت: عوامل مختلفی بورس ایران را پر رونق خواهند کرد مانند افت نرخ سود بانکی که میزان جذابیت بخش بانکی را کاهش داده و نقدینگی بیشتری را به سمت بورس هدایت خواهد کرد.
وی یادآور شد: ورود این نقدینگی ها می تواند، بازار سرمایه را با تحرک بیشتری مواجه سازد و این بازار را نسبت به بازارهای مالی رقیب، جذاب تر کند.
این کارشناس بازار سرمایه درباره میزان جذابیت بازار سرمایه ایران برای جذب سرمایه گذاری های خارجی، بیان داشت: بازار سرمایه ایران برای سرمایه گذاران خارجی جذابیت دارد، و حضور سرمایه گذاران خارجی در بازار ایران پس از اجرای برجام، افزایش داشته است.
وی یادآور شد: گشایش های پسابرجامی و افزایش تعاملات خارجی سبب شده که زمینه برای گسترش بسترهای معاملاتی در بورس فراهم شود.
شمس درباره تاثیر عوامل خارجی بر بورس ایران گفت: این تحولات خارجی نمی تواند تاثیر منفی چندانی بر بازار سرمایه ایران داشته باشد، تجربه های سال های 1390 و 1391 نشان داد که حتی با وجود وضع تحریم ها، وضعیت بازار سرمایه مثبت و مطلوب بود.
این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر لزوم استفاده از فناوری های جدید در بازار سرمایه ایران گفت: استفاده از فناوری های نوین می تواند، خلاء های تحلیلی در بازار سرمایه را کاهش داده و به سرمایه گذاری مطمئن کمک کند.
وی به استفاده از نرم افزارهای جدید در بورس اشاره کرد و گفت: این نرم افزارها می تواند به عنوان دیده بان بازار، تحولات بازار سرمایه را رصد کند و اطلاعات مفیدی را در اختیار سرمایه گذاران و نهاد ناظربورس قرار دهد.
شمس ادامه داد: در بورس و فرابورس ایران بیش از 500 شرکت حضور دارند که نسبت به بورس کشورهای منطقه، بازار بزرگی را تشکیل می دهد و نیاز به استفاده از فناوری های جدید برای تحلیل و رصد آن دارد.