به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ، سلطان کمالی ، با اعلام این مطلب افزود: دانشگاه امیرکبیر، شریک خارجی خود را انتخاب کرده است.
بر پایه این گزارش، براساس قراردادی که سال 93 امضا شد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مشاور تحقیقاتی عهدهدار توسعه فناوری های بالادستی مورد نیاز میدان نفتی دارخوین شد. مهران کرمی، رئیس اداره پژوهش و فناوری شرکت نفت و گاز اروندان، تیر ماه امسال از تصویب 2 طرح پیشنهادی از سوی کمیته فنی این شرکت همسو با اجرای طرح مطالعاتی مشترک میان این شرکت و دانشگاه صنعتی امیرکبیر خبر داد و گفت: بر این اساس، مطالعه جامع ژئوفیزیکی مخزن فهلیان دارخوین با هدف بررسی پایداری دیوار چاه و کنترل سازندی تولیدی و شناخت و کنترل تشکیل رسوبات آلی و معدنی (آسفالتین، واکس، ذرات سازندی و ...) در شرایط دینامیکی مخزن، چاه و تفکیک گرهای میدان نفتی دارخوین به تصویب کمیته فنی نفت وگاز اروندان رسیده است.
کمالی در ادامه با اشاره به قرارداد شرکت نفت و گاز اروندان با شرکت ملی حفاری ایران در فروردین ماه پارسال، ادامه داد: 2 دکل ملی حفاری هم اکنون در حوزه عملیاتی شرکت نفت و گاز اروندان مشغول کار است و دکل سوم نیز به زودی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی با بیان این که بر اساس هدفگذاریها، امکان افزایش روزانه بیش از 50 هزار بشکه به تولید نفت خام میدان دارخوین در قالب فاز سوم طرح توسعه این میدان وجود دارد، گفت: شرکت مهندسی و توسعه نفت، سرمایه مورد نیاز برای توسعه فاز سوم را 2,5 میلیارد دلار اعلام کرده است.
به گفته کمالی، شرکت نفت و گاز اروندان برای انجام فعالیت های توسعه ای در فاز سوم میدان دارخوین آمادگی دارد.
هم اکنون از محل فازهای نخست و دوم توسعه میدان دارخوین در مجموع 160 هزار بشکه در روز تولید می شود؛ مساحت این میدان حدود 200 کیلومتر مربع و نفت درجای آن 2,6 میلیارد بشکه است.