وی با بیان اینکه ارایه صورتهای مالی بانکها در قالب XBRL از برنامه های بعدی ما در این زمینه است، افزود: در ماه های آینده در نظر داریم صورت های مالی بانک ها در قالب XBRL (صورت مالی بر اساس معیار بین المللی) هم منتشرشود و در اختیار بانک مرکزی قرار گیرد و این پروژه در بانک مرکزی شروع شده و تا 22 بهمن ماه صورت مالی یک بانک در قالب XBRL به بانک مرکزی ارایه خواهد شد؛ سپس این موضوع به سایر بانک ها تعمیم داده خواهد شد.
صالح آبادی با بیان اینکه کاهش تعداد شعب بانک ها در اختیار بانک هاست گفت: با توجه به توسعه بانکداری الکترونیک نیازی به تعدد و تراکم شعب نیست و انتظارمان از شبکه بانکی این است که در این خصوص توجه لازم را داشته باشند.
رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: البته در جاهایی که کمبود شعبه داریم و مناطق دورافتاده ای که بعضا بانکی وجود ندارد و مردم نیاز به خدمات حضوری بانکی دارند می توانند ایجاد کنند اما در جاهایی که تراکم شعب داریم کمتر به شعبه نیاز است.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر با مازاد شعب بانکی روبرو هستیم گفت: هرچه تعداد شعب بانکی بیشتر باشد هزینه عملیاتی بانک هم بیشتر می شود و زیان بانکی را بیشتر می کند . لذا در اجرای استانداردهای بانکی ضرورت دارد که شعب بانکی بهینه شود یعنی درجاهایی کمتر شبعه داریم شعبه ایجاد شود یا شعب به آنجا منتقل شود و در جاهایی که تراکم شعب داریم تعداد آنها کاهش یابد.