وی با اشاره به تأثیر خانواده ها در مجموعه وزارت ارتباطات گفت: اگر همکاران ما در وزارت ارتباطات از خانواده ای با کانون گرم و شاداب و سرزنده برخوردار باشند می توانند با دلگرمی بیشتری به وظایف خود در مجموعه وزارتخانه عمل کنند و در مقابل اگر وزارتخانه نیز به نیازمندی های خانواده همکاران توجه ویژه ای داشته باشد، آنها نیز نقش و وظایف خود را به شکل بهتری انجام خواهند داد.
زارع پور با بیان اینکه این مسئله از یک نگاه و منظومه فکری نشات گرفته است که خانواده محور و کانون است گفت: باید خانواده ها احساس کنند که وزاتخانه برای آن ها ارزش قائل است و برای آن ها برنامه دارد.
وزیر ارتباطات در ادامه با بیان ظرفیت های فناوری اطلاعات و فضای مجازی برای رشد و ارتقای جامعه افزود: فضای مجازی در عین حال که فرصت های بی نظیری را برای ایجاد تحول و توسعه در همه بخش های جامعه ایجاد کرده است، ظرفیت ایجاد چالش برای افراد به ویژه کودکان و نوجوان را نیز دارد که تنها راه مدیریت این چالش ها در بلند مدت، فرهنگ سازی در سنین پایین و توجه جدی و ویژه به نقش خانواده ها در تبیین و ترویج فرصت ها و چالش های فضای مجازی و فرهنگ استفاده صحیح از این ابزارها برای کودکان است.
وی در ادامه از مشاور خود در امور بانوان و خانواده خواست تا با همکاری دستگاه های فرهنگی برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و فرهنگ سازی در این خصوص برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهند. استفاده از ظرفیت های فناوری اطلاعات برای توسعه اشتغال بانوان نیز از دیگر انتظارات وزیر ارتباطات از مشاور امور بانوان و خانواده بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات، سیده فاطمه موسوی، مشاور امور بانوان و خانواده ابراز امیدواری کرد که دفتر امور بانوان از یک محل تشریفاتی صرف برای برگزاری اتفاقات و رویدادهای مناسبتی خارج و به سمت حکمرانی خانواده محور پیش برود.