به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، دکتر سورنا ستاری روز دوشنبه، 29 آذر ماه در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت ایران با تاکید بر اینکه باید در دانشگاهها نگاه جدیدی به دانشجویان صورت گیرد، افزود: دانشجویان پایه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانشبنیان در هر کشور هستند.
وی با تاکید بر اینکه پایههای اقتصاد دانشبنیان در مغز نیروی انسانی است، خاطرنشان کرد: این نیروی تحصیلکرده انسانی است که میتواند کشور را به سمت اقتصاد دانشبنیان هدایت کند.
ستاری با اشاره به ایجاد برخی از شرکتهای دانشبنیان قدرتمند خاطرنشان کرد: برخی از این شرکتها دارای درآمدهایی به میزان 53 میلیارد تومان هستند و مدیران این شرکتها نیز کمتر از 20 سال سن دارند.
وی این امر را به معنای استفاده از نیروی جوان تحصیلکرده در اقتصاد تعبیر کرد و یادآور شد: ما برای بنا نهادن اقتصاد دو رویکرد میتوانیم داشته باشیم. یک رویکرد آن است که دولت کارخانهها و پتروشیمیها را در کشور تاسیس کند که در این صورت بعد از 30 سال این کارخانهها قابل استفاده نخواهند بود.
ستاری با تاکید بر اینکه این رویکرد یک رویکرد اشتباه و ناصحیح است، اضافه کرد: رویکرد دوم ایجاد فضای کسب و کار است که در این صورت نیروی خلاق و جوان به دنبال ایجاد کسب و کارهای دانشبنیان حرکت خواهند کرد.