پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 591767 تاریخ : 1400/09/16-09:42:13
,10025,
صنعت بیمه نیازمند افزایش ظرفیت پذیرش اتکایی

معاون اتکایی و امور بین الملل بیمه کوثر بیان کرد:

صنعت بیمه نیازمند افزایش ظرفیت پذیرش اتکایی

صنعت بیمه با ظرفیتی بالغ بر 6هزار و 760میلیارد تومان برای عملیات قبولی اتکایی، نیازمند افزایش این ظرفیت است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بیمه کوثر، معاون اتکایی و امور بین الملل شرکت ، ضمن بیان این مطلب، تصریح کرد: در قبولی اتکایی با توجه به ظرفیت موجود، امکان بررسی دقیق ریسک ها و در نتیجه انتخاب مناسب ترین آن برای شرکت پذیرنده وجود دارد. به علاوه، معمولا رشته های بیمه درمان و اتومبیل که سبب اصلی زیان ده بودن عملیات بیمه گری شرکت های بیمه ای است، در قبولی اتکایی با حساسیت بسیار بیشتری بررسی می شود و اساسا قبولی اتکایی در این دو رشته بسیار بسیار کم است.

محسن امیری زاده یکی از اصول مهم در بحث اتکایی را توزیع جهانی ریسک دانست و گفت: بر مبنای آموزه های بیمه ای و برای جلوگیری از ضررهای سنگین احتمالی، لازم است که حتما ریسک های موجود در داخل به کشورهای دیگر منتقل شود. در خصوص قبولی اتکایی از کشورهای خارجی نیز باید نهاد ناظر، یعنی بیمه مرکزی، مجوز قبولی از خارج را صادر کند.
وی افزود: با توجه به تحریم ها، در عمل، پذیرش و واگذاری اتکایی از کشورهای خارجی در سال های اخیر با سختی های جدی و عدیده ای مواجه شده، این مشکلات به گونه ای بوده که تقریبا تمامی عملیات اتکایی صنعت بیمه کشور با کشورهای خارجی قطع شده است.
معاون اتکایی وامور بین الملل بیمه کوثر با بیان اینکه شرکت بیمه کوثر در سال های اخیر تلاش های بسیاری برای همکاری اتکایی با شرکت های مختلف خارجی انجام داده است، تصریح کرد: امیدواریم با گشایش ها و تسهیل تراکنش های مالی با شرکت های خارجی توفیقات خوبی در این زمینه به دست آوریم.
امیری زاده با اشاره به اینکه در حال حاضر بیمه مرکزی مجوز قبولی اتکایی را در صورتی برای بیمه گران صادر می کند که سه شرط را داشته باشند، خاطر نشان کرد: نخست داشتن سرمایه بالای 5 هزار میلیارد ریال که خوشبختانه سرمایه بیمه کوثر اکنون نزدیک به 6هزارو500 میلیارد ریال است. در ثانی توانگری شرکت باید بالای 120 باشد. سومین شرط نیز حضور 3 نفر کارمند متخصص در زمینه اتکایی در شرکت بیمه گر است که تاییدیه صلاحیت حرفه ای بیمه مرکزی را نیز داشته باشند.
وی با بیان اینکه اولین فایده ای که قبولی اتکایی برای شرکت بیمه کوثر دارد این است که توانایی خوب شرکت را در سطوح مختلف فنی و مالی نشان می دهد، گفت: برای حفظ این مزیت، طبیعی است همواره تلاش برای حفظ شرایط در بالاترین سطح و حتی ارتقای آن، در دستور کار شرکت خواهد بود.
معاون اتکایی و امور بین الملل بیمه کوثر درباره منافع قبولی اتکایی برای شرکت بیمه، بیان کرد: از محاسن دیگر قبولی اتکایی می توان به سودآوری آن اشاره کرد. در قبولی اتکایی با توجه به ظرفیت موجود در کشور، امکان بررسی دقیق پذیرش ریسک های مناسب وجود دارد و این مهم سبب می شود که قبولی اتکایی در اکثر مواقع سود خوبی را نصیب شرکت کند.
امیری زاده با بیان اینکه 15 شرکت در صنعت بیمه کشور موفق به اخذ مجوز قبولی اتکایی شده اند، تصریح کرد: از این تعداد 13 شرکت به صورت مستقیم عملیات صدور و خسارت در کلیه رشته ها را به صورت فعالانه پیگیری می کنند که یکی از مزایای آن کمک به ارتقای سطح دانش فنی شرکت ها است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران