به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، علی اکبر اولیا، در این مراسم گفت: ما در صنعت بیمه با مشکلاتی مواجه هستیم، نزدیک به 70 درصد پورتفوی بیمه در اختیار خودرو و درمان تکمیلی است که متاسفانه تصمیم گیری های صورت گرفته در این حوزه، این صنعت را زمین گیر و با زیان قابل توجهی روبرو کرده است.
وی در ادامه از وزیر اقتصاد و ریاست جدید بیمه مرکزی خواست تا فضا را به گونه ای مهیا کنند که صنعت بیمه بتواند به درستی وظایف خود را انجام دهد و سهامدارانی که به این صنعت ورود پیدا کرده اند، انگیزه خود را برای ادامه فعالیت در این حوزه از دست ندهند.
اولیا در ادامه خاطر نشان ساخت: نقش آفرینی صنعت بیمه در سطح جامعه باید بسیار پر رنگ تر باشد. حضور صنعت بیمه در زمینه هایی مانند حوادث غیر مترقبه که در حال حاضر مورد درخواست و تاکید وزارت کشور نیز می باشد و بار بزرگی را از دوش دولت بر می دارد مستلزم توانمند سازی و ظرفیت سازی جدید در صنعت بیمه است. بنابراین عدم زیان، حداقل انتظاری است که صنعت بیمه از مجموعه افراد تصمیم گیرنده دارد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه افزود: خوشبختانه سندیکای بیمه گران تعاملات رو به افزایشی در تشکیل و برگزاری جلسات و تعاملات مربوط به تدوین آئین نامه ها، با بیمه مرکزی داشته است که امیدواریم با حضور دکتر همتی این روند به خوبی رشد و تعالی یابد و نهاد تشکلی شرکت های بیمه بتواند ظرفیت سازی لازم را با هم افزایی درونی خود و ارتباط و تعامل با نهاد ناظر و مجموع دولت داشته باشند.
وی در ادامه به تعامل میان بانک ها و بیمه ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بانک ها سهامداران اصلی کلیه شرکت های بیمه ای هستند و با توجه به یک ظرفیت و فرصت ایجاد شده از جناب دکتر قرضاوی تقاضا کردیم کارگروه ویژه ای را برای همکاری و تعامل و هم افزایی بیشتر ظرفیت های بانک و بیمه تشکیل دهند که امیدواریم با حضوردکتر همتی این بحث هم دنبال شود.
دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه گفت: با توجه به مبالغ هنگفتی که صنعت بیمه بابت عوارض به وزارت بهداشت و نیروی انتظامی می پردازد لازم است تا بابت نحوه هزینه کرد این مبالغ گزارشی از این دو نهاد دریافت کند و خواهش ما این است که به نحوی کار مدیریت شود که عوارضی که وضع می شود منجر به هدف و نتیجه شود، چرا که اگر این مبالغ درست هزینه شود و منجر به کاهش خسارت ها شود امر پسندیده و درستی است.
بر اساس آمار سال 93 ، 6 هزار میلیارد تومان در بحث هزینه شخص ثالث خسارت پرداخت شده است، که این مبلغ ، رقم بسیار سنگینی است. و ما باید تلاش کنیم این خسارت ها که خسارت های ملی است و برای ما زیان ملی تلقی می شود با ساز و کارهایی که اتخاذ می کنیم مدیریت و کنترل شود و مردم هزینه کمتری را حتی برای بیمه کردن پرداخت نمایند و ضریب پوشش بیمه با این مشوق ها بیشتر شود.
اولیا در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم دکتر همتی بتواند ظرفیت صنعت بیمه در کشور را بیش از گذشته و با سرعت بیشتری شکوفا نماید و ما نیز بتوانیم با ایشان همکاری های لازم را داشته باشیم