پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 200089 تاریخ : 1395/03/08-16:04:05
,10025,
صنعت بیمه باید بابت عوارضی که می پردازد گزارش دریافت کند

صنعت بیمه باید بابت عوارضی که می پردازد گزارش دریافت کند

علی اکبر اولیا، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در مراسم تودیع و معارفه روسای بیمه مرکزی به برخی از مشکلات صنعت بیمه اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد تا با این انتصاب شایسته به صنعت بیمه چالش های این صنعت برطرف شود

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، علی اکبر اولیا، در این مراسم گفت: ما در صنعت بیمه با مشکلاتی مواجه هستیم، نزدیک به 70 درصد پورتفوی بیمه در اختیار خودرو و درمان تکمیلی است که متاسفانه تصمیم گیری های صورت گرفته در این حوزه، این صنعت را زمین گیر و با زیان قابل توجهی روبرو کرده است.

 

وی در ادامه از وزیر اقتصاد و ریاست جدید بیمه مرکزی  خواست تا فضا را به گونه ای مهیا کنند که صنعت بیمه بتواند به درستی وظایف خود را انجام دهد و سهامدارانی که به این صنعت ورود پیدا کرده اند، انگیزه خود را برای ادامه فعالیت در این حوزه از دست ندهند.

اولیا در ادامه خاطر نشان ساخت: نقش آفرینی صنعت بیمه در سطح جامعه باید بسیار پر رنگ تر باشد. حضور صنعت بیمه در زمینه هایی مانند حوادث غیر مترقبه که در حال حاضر مورد درخواست و تاکید وزارت کشور نیز می باشد و بار بزرگی را از دوش دولت بر می دارد مستلزم  توانمند سازی و ظرفیت سازی جدید در صنعت بیمه است. بنابراین عدم زیان، حداقل انتظاری است که صنعت بیمه از مجموعه افراد تصمیم گیرنده دارد. 

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه افزود: خوشبختانه سندیکای بیمه گران تعاملات رو به افزایشی در تشکیل و برگزاری جلسات و تعاملات مربوط به تدوین آئین نامه ها، با بیمه مرکزی داشته است که امیدواریم با حضور دکتر همتی این روند به خوبی رشد و تعالی یابد و نهاد تشکلی شرکت های بیمه بتواند ظرفیت سازی لازم را با هم افزایی درونی خود و ارتباط و تعامل با نهاد ناظر و مجموع دولت داشته باشند.

وی در ادامه به تعامل میان بانک ها و بیمه ها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بانک ها سهامداران اصلی کلیه شرکت های بیمه ای هستند و با توجه به یک ظرفیت و فرصت ایجاد شده از جناب دکتر قرضاوی تقاضا کردیم کارگروه ویژه ای را برای همکاری و تعامل و هم افزایی بیشتر ظرفیت های بانک و بیمه تشکیل دهند که امیدواریم با حضوردکتر همتی این بحث هم دنبال شود. 

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران در ادامه گفت: با توجه به مبالغ هنگفتی که صنعت بیمه بابت عوارض به وزارت بهداشت و نیروی انتظامی می پردازد لازم است تا بابت نحوه هزینه کرد این مبالغ گزارشی از این دو نهاد دریافت کند و خواهش ما این است که به نحوی کار مدیریت شود که عوارضی که وضع می شود منجر به هدف و نتیجه شود، چرا که  اگر این مبالغ درست هزینه شود و منجر به کاهش خسارت ها شود امر پسندیده و درستی است. 

بر اساس آمار سال 93 ، 6 هزار میلیارد تومان در بحث هزینه شخص ثالث خسارت پرداخت شده است، که این مبلغ ، رقم بسیار سنگینی است. و ما باید تلاش کنیم این خسارت ها که خسارت های ملی است و برای ما زیان ملی تلقی می شود با ساز و کارهایی که اتخاذ می کنیم مدیریت و کنترل شود و مردم هزینه کمتری را حتی برای بیمه کردن پرداخت نمایند و ضریب پوشش بیمه با این مشوق ها بیشتر شود.

اولیا در پایان سخنان خود گفت: امیدواریم دکتر همتی بتواند ظرفیت صنعت بیمه در کشور را بیش از گذشته و با سرعت بیشتری شکوفا نماید و ما نیز بتوانیم با ایشان همکاری های لازم را داشته باشیم



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 250
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران