پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 303075 تاریخ : 1396/06/05-16:19:42
,5,
صنعت برق، رتبه اول مدیریت مصرف کشور

صنعت برق، رتبه اول مدیریت مصرف کشور

مدیرعامل توانیر: در هفته دولت 4 هزار و 466 طرح با اعتباری بالغ بر 2 هزار و 200 میلیارد تومان در بخش های توزیع و انتقال به بهره برداری خواهد رسید و در بخش تولید نیز طرح هایی بهره برداری خواهد شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ،آرش کردی مدیرعامل توانیرگفت: عملیات اجرایی 311 طرح جدید با اعتباری بالغ بر 660 میلیارد تومان آغاز می شود که قرار است این طرح ها قبل از پیک تابستان سال آینده به بهره برداری برسد. 

وی با تأکید بر اینکه بخش صنعت امسال با اجرای طرح تعطیلات و ذخیره عملیاتی (جابجایی بار از پیک به غیر پیک) حداقل 1600 مگاوات در لحظه پیک به صنعت برق کمک کرده است، افزود: صنایع در رتبه اول مدیریت مصرف برق در تابستان امسال بوده است. 
مدیرعامل توانیر افزود: صنعت را به لحاظ تولید محدود نکردیم بلکه مدیریت مصرف را درست اجرا کردیم و به صنایع گفتیم ساعت بار مصرف برق را جابجا کنند در حالی که مصرف برق صنایع امسال به 11و13 صدم درصد رشد داشته است. 
وی تصریح کرد: صنایع می تواند الگوی مناسبی برای بخش خانگی و سایر بخش ها در زمینه مدیریت مصرف برق باشد چون امسال برغم رشد مصرف انرژی بالاترین رقم مدیریت مصرف را صنایع به خود اختصاص داده اند. 
کردی مهم ترین چالش صنعت برق را اقتصاد این صنعت برشمرد و گفت: صنعت برق به لحاظ دانش، فنی و مدیریت کفایت لازم را دارد بنابراین باید فاصله قیمت تمام شده و فروش برق را کاهش داد. 
وی قیمت تمام شده برق را بازای هر کیلو وات ساعت بدون محاسبه قیمت سوخت 110 تا 120 تومان اعلام کرد و گفت: این درحالی است که قیمت فروش هر کیلووات ساعت برق به طور میانگین 67 تومان است که این فاصله در بودجه جاری قابل رؤیت است. 
کردی گفت: 23 تا 24 هزار میلیارد تومان بابت مابه التفاوت قیمت تمام شده و قیمت تکلیفی از دولت طلب داریم که پارسال 2 تا 3 هزار میلیارد تومان آن را دولت از طریق انواع اسناد خزانه و صکوک پرداخت کرد اما هنوز رقم زیادی را طلبکاریم.
مدیرعامل توانیر با اشاره به اینکه دولت براساس قانون موظف است فاصله قیمت تمام شده و قیمت تکلیفی فروش را جبران کند، گفت: این موضوع دو راه حل دارد؛ اول اینکه قیمت تمام شده را مصرف کننده پرداخت کند و دوم اینکه هزینه قیمت تمام شده را کاهش دهیم. 
کردی تأکید کرد: جبران نکردن فاصله این دو موضوع در آینده موجب بحران و مشکلاتی مانند خاموشی و کمبود را به دنبال دارد و معتقدیم باید اول صنعت برق برای کاهش هزینه قیمت تمام شده حرکت کند و مصرف کنندگان نیز قیمت تمام شده را بپردازند. 
 
 
حدود سه و نیم درصد رشد مصرف برق مربوط به کالاهای قاچاق است
   مدیرعامل توانیر گفت: حدود سه تا سه و نیم درصد رشد مصرف برق امسال به خاطر واردات کالاهای برقی از مبادی غیرقانونی و قاچاق است.
آرش کردی با اشاره به اینکه رشد مصرف برق در تابستان امسال بدون محاسبه بخش صنایع 5و86 درصد بوده است، افزود: عمده مشکلات افزایش مصرف برق مربوط به کالاهای برقی قاچاق از مبادی غیرمجاز است که بهره وری انرژی و برچسب انرژی در ان ملاک نیست بلکه ارزان بودن کالا مد نظر است، چون عوارض گمرک پرداخت نمی شود و نظارت و فنی و تکنیکی بر روی آنها نیست. 
وی گفت: این موضوع به سود اقتصاد ملی نیست و در نهایت همه کشور از آن دچار مشکل خواهد شد. 
کردی افزود: تجهیزات ادوات غیراستاندارد بر روی کیفیت برق تأثیر می گذارد یعنی تلفات را افزایش می دهد و موجب داغ شدن ترانس ها خواهد شد. نکته ای که مغفول مانده است. 
وی در مورد واردات وسایل سرمایشی غیر استاندارد در فصل تابستان نیز گفت: این موضوع بین بخشی است و بخش های مختلف باید در آن دخالت کنند و نکته مهم تر این است که باید به مصرف کنندگان آگاهی دهیم و کار فرهنگی بلند مدت انجام شود. کاری که در دنیا با افزایش قیمت به نتیجه رساندند. 
کردی گفت: عمده مشکل وسایل برقی و سرمایشی غیراستاندارد بودن کولرهای گازی است که ما را دچار چالش می کند. 
مدیرعامل توانیر گفت: با توجه به رشد مصرف برق شبکه برق را نیز باید افزایش دهیم چون ظرفیت شبکه برق در سال های اینده پاسخگوی حجم بار مصرفی برق از نظر کیفی و کمی نیست. 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 199
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران