به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، حسین بختیاری با اشاره به اینکه فرش از مالیات بر ارزش افزوده معاف شده است، افزود: در حال حاضر بیمه و مالیات بر ارزش افزوده از عمدهترین مشکلات در حوزه صنایع دستی به شمار میرود.
وی در ادامه به تصویب کلیات طرح حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح در رشد و شکوفایی صنایع دستی کشور بسیار نقش آفرین است.
رئیس مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی گفت:: در تصویب نهایی این طرح نکات کلیدی از قبیل: بیمه تامین اجتماعی، ایجاد صندوق ملی حمایت از هنرمندان صنایع دستی برای تسهیلات رفاهی و تحقق اشتغال در حوزه اقتصاد مقاومتی، معافیت ماده 142 قانون مالیاتهای مستقیم، صدور مجوزهای صنایع دستی و سایر موارد باید مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه صنایع دستی را فرصت مناسبی برای ایجاد اشتغال در کشور دانست و برضرورت حمایت از این هنر – صنت در جامعه تاکید کرد.
بختیاری اضافه کرد: صنایع دستی به دلیل فراوانی، ارزانی و دسترسی آسان به مواد اولیه، عدم نیاز به سرمایهگذاری بالا، نداشتن آلایندگی زیست محیطی و ارزش افزوده بالا میتواند بهترین گزینه برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال در مملکت باشد.
وی بیان داشت: صنایع دستی از ظرفیتی بزرگ برای اشتغالزایی برخوردار است و باید با برنامه ریزی از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال استفاده کرد.
رئیس مجمع ملی هنرمندان صنایع دستی یادآورشد: صنایع دستی از جمله مواردیست که علاوه بر حفظ میراث فرهنگی و فرهنگ بومی عاملی در جهت خوداتکایی و رونق اقتصادی در جامعه محسوب میشود.