به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، برات قبادیان با بیان این مطلب، افزود: 189 گواهی صادر شده در زمینه تحقیق و توسعه و 198 فقره دیگر پروانه تحقیق و توسعه بوده است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 338 پرونده تحقیق و توسعه مورد بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: این پرونده ها شامل 142 پرسشنامه مرکز تحقیق و توسعه و 196 پرسشنامه محصول تحقیق و توسعه بوده است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بررسی 22 طرح مشترک میان واحدهای صنعتی و دانشگاهها و مراکز پژوهشی برای بهرمندی از مزایای بند س ماده31 قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، گفت: درسال گذشته 480 عنوان نیاز پژوهشی بخش صنعت، معدن و تجارت در راستای تفاهم نامه با صندوق پژوهشگران و فناوران کشور احصا شد.
احصای 298 نیاز فناورانه بخش صنعت، معدن و تجارت
قبادیان همچنین بیان کرد: سال گذشته 298 نیاز فناورانه بخش صنعت، معدن و تجارت در راستای بکارگیری ظرفیت مراکز پژوهشی، جهاد دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان احصا شد.
وی با اشاره به برنامه اجرایی استقرار و حمایت از 150 بنگاه صنایع پیشرفته و شرکت دانش بنیان" در قالب برنامه اقتصاد مقاومتی، گفت: 87 طرح متقاضی دریافت جواز تاسیس با پروانه بهره برداری صنایع پیشرفته مورد بررسی قرار گرفت و سطح فناوری 54 طرح متقاضی تایید شد و در نهایت جواز تأسیس و پروانه بهره برداری برای 49 طرح صادر شد.
تأیید صلاحیت دانش بنیانی 917 بنگاه صنعتی در سال 97
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان تأیید صلاحیت دانش بنیانی 917 بنگاه صنعتی در سال 97 در ادامه عضویت وزارت صمت در کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان و پیشنهاد سرفصل دانش بنیان صنعتی را از دیگر اقدامات سال 97 دانست.