به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علی دیواندری در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در این همایش رئیس کل بانک مرکزی و وزیران و مسئولان اقتصادی دولت حضور دارند و در این همایش تلاش می شود روابط تجاری بانکی ایران دو سال پس از برجام طرح و بررسی شود.
وی افزود: این همایش با محورهای روابط تجاری - بانکی ایران دو سال پس از برجام ، چشم انداز همکاری های ایران و اروپا ، مدیریت ریسک ، راهکارهای حل معوقات بانکی و فرصت های سرمایه گذاری در حوزه پتروشیمی و نفت ایران و جذب سرمایه برگزار می شود.
دبیر ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا با اشاره به اینکه این همایش از سه سال قبل پایه گذاری شده و تاکنون 5 نشست مختلف در ایران و آلمان برگزار شده، گفت: از طریق این همایش ، شبکه بانکی ایران با شبکه مالی و بانکی اروپا ارتباط پیدا کرده و کمک های تکنیکی و تخصصی خوبی گرفته شده، چرا که سیستم بانکی ایران براثر تحریم ها، مراودات کمی با بانک های اروپایی داشت و نیازمند بروزرسانی بود و به ویژه در پیاده سازی سیاست های جدید مبارزه با تامین مالی تروریسم و پول شویی و استاندارهای جدید بانکی، استفاده خوبی از موسسات مطرح مالی و بانکی اروپا خواهیم داشت.
دیواندری افزود: یکی از منابع قابل اتکاء برای روزآمدشدن شبکه بانکی ، همین همایش های تخصصی است که شرکت های مدیریت و حسابرسی و بانک های اروپایی حضور دارند و در کنار این همایش هم مذاکراتی بین دو طرف برای همکاری و همفکری صورت می گیرد.
وی افزود: در ارتباط با بانک های آسیایی هم چنین خلائی وجود دارد و باید در این امر سرمایه گذاری شود.
دبیر ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا در خصوص روابط کارگزاری ایجاد شده و بانک های اروپایی پس از برجام گفت: خوشبختانه روابط کارگزاری با بانک های اروپایی پس از برجام بهبود یافته و هر روز بیشتر از قبل شده و بین بانک های دو کشور اعتماد بیشتری بوجود آمده است.
وی افزود: بانک های ایرانی با بانک های آسیایی و اروپایی مذاکرات خوبی را شروع کرده اند و حجم گشایش ال سی ها پس از برجام نشان می دهد که سطح روابط ایران و اروپا افزایش خوبی پیدا کرده است ، اگر چه عده ای تلاش کرده اند که ایران نتواند از منافع برجام استفاده کند، اما به اعتقاد من وضعیت مثبت و روبه جلو بوده و امیدواریم که مسیر باقی مانده نیز با درایت مسئولان و بهبود مناسبات بین المللی بخوبی طی شود.