پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 433724 تاریخ : 1397/09/27-10:59:20
,5,
شرکت نفت فلات قاره و شرکت‎های ایرانی 4 تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

با هدف استفاده حداکثری از توان داخلی

شرکت نفت فلات قاره و شرکت‎های ایرانی 4 تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

شرکت نفت فلات قاره ایران با امضای چهار تفاهم‎نامه همکاری، تامین شناورهای فراساحلی و استانداردسازی لوله‎های انعطاف‎پذیر نفت را با بهره‎مندی از توان شرکت‎های داخلی در دستور کار قرار داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، این چهار تفاهم‎نامه عصر دیروز (دوشنبه، 26 آذرماه) در حاشیه نمایشگاه بین‎المللی صنایع دریایی کیش، میان مدیران‌عامل شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت‎های فعال در حوزه ساخت شناورهای فراساحلی از جمله شرکت بین‎المللی برزین انرژی نوآور، شرکت پرتو تدبیر پارس، شرکت مروارید پارسیان کیش و شرکت Batservice-Contracting امضا شد.

از میان این تفاهم‎نامه‎ها، سه تفاهم‎نامه با محوریت تامین شناورهای فراساحلی مورد نیاز شرکت نفت فلات قاره و یک تفاهم‎نامه نیز با هدف استانداردسازی لوله‎های انعطاف‎پذیر نفت امضا شده است.

در این میان حمید بورد، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران، در حاشیه امضای چهار تفاهم‌‎نامه همکاری میان این شرکت و شرکت‎های ایرانی گفت: سیاست و راهبرد وزارت نفت حداکثر بهره‎مندی از توان سازندگان داخلی است که تفاهم‎نامه‎های ساخت شناورهای فراساحلی به منظور تحقق اهداف وزارت نفت به امضا رسیده است.

وی افزود: هم‎اکنون تعداد شناورهای خارجی که در کشور فعالیت دارند در دو سال گذشته به حداقل ممکن رسیده است که امیدواریم با امضای این تفاهم‎نامه‎ها همه شناورهای فراساحلی با مالکیت داخلی به فعالیت خود ادامه دهند.

بورد با بیان این‎که امضای تفاهم‎نامه‎های همکاری از سه ضلع سرمایه‌گذاری طرف بخش خصوصی، سازنده و بهره‎بردار تشکیل شده است، تصریح کرد: شرکت نفت فلات قاره متعهد شده است برای سرمایه‌گذاری در زمینه ساخت شناورهای فراساحلی در داخل، اشتغال‌زایی ایجاد کند.

بورد در ادامه به یک مورد از این تفاهم‎نامه که با هدف استانداردسازی لوله‎های انعطاف‎پذیر نفت امضا شده است اشاره کرد و گفت: این تفاهم‎نامه در قالب یک نرم‎افزار مدیریت جامع و با هدف بهبود نگهداری خطوط لوله‎ امضا شده است.

شناورها باید با پرچم و مالکیت ایرانی فعال باشند

در ادامه سلمان خسروی، رئیس امور قراردادهای شرکت نفت فلات قاره ایران در حاشیه مراسم امضای چهار تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت نفت فلات قاره و شرکت‌های ایرانی افزود: این موافقت‎نامه‎ها به منظور اجرای دستورعمل اخیر وزیر نفت درباره استفاده از شناورهای عملیاتی و خدماتی با مالکیت و پرچم ایرانی به امضا رسیده است.

وی با بیان این‌که هم کنون 85 فروند شناور عملیاتی در حوزه شرکت نفت فلات قاره فعال است، عنوان کرد: 95 درصد شناورها در مالکیت شرکت‌های خارجی بوده که با تلاش‌های انجام شده این رقم در دو سال گذشته به میزان 30 درصد کاهش یافته است.

خسروی در ادامه به جزئیات چهار تفاهم‌نامه همکاری با شرکت‌های ایرانی اشاره و تصریح کرد: شرکت بین‌المللی برزین انرژی نوآور از جمله شرکت‌های طرف قرارداد با فلات قاره است که متعهد به ساخت دو فروند شناور یدک‌کش تدارکاتی صنایع حفاری با عنوان HSTA است که برای بارگیری و صادرات نفت از آن استفاده می‌شود.

رئیس امور قراردادهای شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: هزینه ساخت هر شناور رقمی بالغ بر 10 میلیون دلار است که شرکت ایرانی برزین انرژی نوآور قرار است در مدت زمان سه سال شناورها را بسازد و تحویل دهد.

وی با بیان این‎که دومین تفاهم‌نامه با هدف استانداردسازی لوله‌های انعطاف‌پذیر امضا شده است، افزود: این تفاهم‌نامه را  شرکت پرتو تدبیر انرژی به منظور انتقال دانش و فناوری اجرا می‌کند و عمده دانش آن از طریق کشورهای اروپای غربی وارد شده است. این موافقت‌نامه هزینه سرمایه‌گذاری بالایی نداشته و مدت زمان عملیاتی شدن آن دو سال است.

خسروی تصریح کرد: سومین تفاهم‌نامه با شرکت کشتی‌سازی بوت سوئیس کیش امضا شده که طبق این تفاهم‌نامه قرار است شناورهای مسافربری چند منظوره که از جنس آلومینیومی است با همکاری یک شرکت نروژی ساخته و وارد سرویس شود.

رئیس امور قراردادهای شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان این‌که این کشتی‌ها توانایی حمل 80 مسافر و بار را به‌طور همزمان داراست، عنوان کرد: هزینه سرمایه‌گذاری برای ساخت هر کشتی رقمی بالغ بر 5,2 میلیون دلار است که هم اکنون قرارداد دو فروند کشتی با شرکت بوت سوییس کیش امضا شده است که مدت زمان قرارداد یادشده 3 سال و 9 ماه است.

وی گفت: شرکت مروارید پارسیان کیش ساخت دو فروند شناور AHDS تدارکات خدمات حفاری را به‌عهده دارد که مدت قرارداد آن سه سال و هزینه سرمایه‌گذاری این پروژه رقمی بالغ بر 20 میلیون دلار است.

خسروی افزود: طبق آمارهای ارائه شده حجم صرفه‌جویی و کاهش هزینه‎ها در زمینه خدمات دریایی و حفاری شرکت نفت فلات قاره در دو سال گذشته رقمی بالغ بر 237 میلیون دلار است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 197
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران