پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 522142 تاریخ : 1399/08/11-12:56:48
,5,
شتاب موج تازه ویروس کرونا بهبود بازار نفت را به چالش می کشد

شتاب موج تازه ویروس کرونا بهبود بازار نفت را به چالش می کشد

نظرسنجی رویترز نشان داد که شتاب ایجادشده در شیوع موج تازه ویروس کرونا، مسیر بهبود بازارهای جهانی نفت را دشوارتر می کند.

به گزارش بانک و صنعتبه نقل ازخبرگزاری رویترز، نظرسنجی این خبرگزاری در روز جمعه (نهم آبان ماه) نشان داد که قیمت نفت در ماه های باقیمانده سال جاری میلادی در محدوده 40 تا 45 دلار برای هر بشکه باقی می ماند و تحلیلگران انتظار دارند بهبود بازار نفت تا سال 2021 به دلیل تسریع شیوع ویروس کرونا سخت تر شود و نگرانی ها درباره تقاضای نفت افزایش یافته است.

نظرسنجی از 41 اقتصاددان و تحلیلگر پیش بینی قیمت شاخص نفت خام برنت در سال 2020 را به طور میانگین به 42 دلار و 32 سنت برای هر بشکه رساند که کمی نسبت به پیش بینی 42 دلار و 48 سنت برای هر بشکه در نظرسنجی پیشین و میانگین کنونی 42 دلار و 45 سنت در سال 2020، کاهش یافته است.

چشم انداز قیمت نفت در سال 2021 نیز نسبت به 50 دلار و 41 سنت ماه گذشته کاهش یافته و به 49 دلار و 76 سنت برای هر بشکه رسیده است.

تحلیلگران افزودند: در حالی که بازارها برای انتخابات 3 نوامبر (13 آبان ماه) ایالات متحده آماده می شوند، از سرگیری عرضه نفت لیبی می تواند قیمت ها را بیشتر زیر فشار قرار دهد.

در این نظرسنجی قیمت نفت خام دبلیوتی آی ایالات متحده در سال 2020 به طور میانگین 38 دلار و 53 سنت برای هر بشکه، این رقم در ماه سپتامبر 38 دلار و 70 سنت برآورد شده بود.

آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد: موج دوم ویروس کرونا تقاضا را کُند و تلاش تولیدکنندگان برای ایجاد توازن در بازار را پیچیده می کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 250
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران