به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، حاجی پور ضمن اعلام این خبر افزود: با راه اندازی این واحدهای تولیدی برای 2307نفر شغل جدید ایجاد شده است.
وی افزود: از سال گذشته تسریع در راه اندازی تمامی طرحهای صنعتی در حال اجراء به خصوص طرحهای بزرگ و بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در دستور کار این سازمان قرار گرفت که همزمان با اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین حمایت مسئولین ارشد استان و بانکها در 7ماهه سال جاری شاهد پیشرفت 18 و 48 درصدی تعداد و میزان سرمایه گذاری پروانه های بهره برداری نسبت به مدت مشابه در سال 96 هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به صدور 430 فقره جواز تاسیس از ابتدای سال 97 افزود: پیش بینی سرمایه گذاری این طرحها بالغ بر 35000 میلیارد ریال است که با بهره برداری از آنان زمینه اشتغال بیش از 11600 نفر فراهم خواهد شد.
حاجی پور اذعان داشت: در حال حاضر تعداد 413 فقره جواز تاسیس با پیشرفت بالای 70 درصد در استان وجود دارد که قطعا با راه اندازی این طرحها در سال جاری شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش حوزه تولید خواهیم بود.
بر اساس آخرین ارزیابی های انجام شده استان مرکزی رتبه 4 توسعه یافتگی صنعتی کشور را داراست. صنایع فلزی، کانی غیرفلزی، شیمیائی، غذایی، نساجی، سلولزی، برق و الکترونیک و بازیافت جزء صنعت قالب استان است و تولیدات شاخص استان مرکزی در زمینه محصولات پتروشیمی، ماشین آلات و تجهیزات کارخانه ای و نیروگاهی، ماشین آلات سنگین، انواع واگن و لوکوموتیو، شیشه، آلومنیویم و انواع عایق های رطوبتی است.