پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 31079 تاریخ : 1393/02/06-11:16:42
,2,16,17,
سیستم بانکی در پی انتظام بخشی نرخ سود

سیستم بانکی در پی انتظام بخشی نرخ سود

در پی درخواست ولی الله سیف از مدیران عامل بانک ها مبنی بر انتظام و نظم بخشی به نرخ سود بانکی، حال شبکه بانکی در پی اتخاذ تصمیمی مناسب برای ساماندهی نرخ سود بانکی است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از ایرنا، مدیران ارشد نظام بانکی بتازگی نشستی ویژه با رئیس کل بانک مرکزی داشتند که در این نشست رئیس کل بانک مرکزی آخرین برنامه های پولی دولت را برای مدیران عامل بانک ها ارائه کرد.

در این جلسه، سیف از بانک ها خواسته است تا در راستای برنامه های پولی دولت گام بردارند.
رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه همچنین از مدیران عامل بانک ها خواست طوری برنامه ریزی کنند که در نهایت، نرخ سود سپرده های بانکی نظم مناسبی داشته باشد.
با این وجود محمدرضا طالبی دبیر شورای هماهنگی بانک ها به خبرنگار ایرنا، گفت: کانون بانک ها تاکنون جلسه ای برای تعیین نرخ سود برگزار نکرده اما این امکان وجود دارد که مدیران عامل بانک ها نشستی در این خصوص برگزار کرده باشند.
سرپرست بانک کارآفرین نیز در خصوص این جلسه گفته است: در این جلسه رئیس کل بانک مرکزی با مدیران بانکی، بدون اشاره به کاهش یا افزایش نرخ سود بانکی بر ضرورت نظام بخشی و ساماندهی این نرخ در نظام بانکی تأکید کرد.
لطف الله معظمی اظهار داشت: کانون بانک های خصوصی و شورای هماهنگی بانک های دولتی براساس هماهنگی های انجام شده و با هدف ساماندهی نرخ سود بانکی در روزهای اخیر نشستی با رئیس کل بانک مرکزی داشته اند.
وی افزود: رئیس بانک مرکزی بر کاهش نرخ سود یا افزایش آن تاکید نداشت بلکه هدف اصلی سیف نظم بخشی و ساماندهی نرخ ها بود؛ رقابت عجیبی بین بانک ها ایجاد شده و رئیس کل می گفت باید نظمی در بازار پول بوجود بیاید.
حال با دستور جدید سیف برای نظم بخشی نرخ سود بانکی، پیش بینی می شود بزودی تصمیم جدیدی برای ساماندهی وضعیت این نرخ اتخاذ شود.
 
** نرخ سود بانکی هم اکنون در برخی از بانک ها به این شرح است
بانک گردشگری: به مشتریان خود اعلام کرده اگر در حساب شان 10 میلیون تومان همیشه به صورت فعال وجود داشته باشد سود 22 درصد به صورت روزشمار دریافت خواهند کرد. این بانک سود سپرده کوتاه مدت عادی را 17 درصد، سه ماهه را 22.25 درصد، شش ماهه را 22.5 درصد، 9 ماهه 22.75 درصد، یک ساله 23 درصد و 5 ساله را 25 درصد تعیین کرده است.
بانک آینده: نرخ سود روزشمار را 20.5 درصد اعلام کرده و به مشتریان می گوید برای سپرده 3 ماهه سود 21.5 درصد ، یکساله 23 درصد پرداخت می کند. همچنین برای سپرده گذاری یکماه با مبلغ کمتر از 100 میلیون تومان سود 20.5 درصد و برای 2 ماهه با مبلغ کمتر از 100 میلیون تومان سود 21 درصد در این بانک پرداخت می شود البته برای سپرده گذاری بیش از 100 میلیون تومان در مدت یک ماه سود 22 درصد، 2 ماهه سود 22.5 درصد و 3 ماهه 23 درصد پرداخت می شود.
بانک دی: سود سپرده کوتاه مدت عادی را 19 درصد اعلام کرده البته این بانک برای سپرده گذاران خود که حداقل 50 هزار تومان در این سپرده گذاری کرده باشند سود روزشماره19 درصد پرداخت می کند. در بانک دی سود سپرده 3 ماهه 20.5 درصد، است، البته اگر در این بانک 5 میلیارد تومان حداقل در سپرده سرمایه گذاری 3 ماهه داشته باشیم سود 23 درصد دریافت خواهیم کرد.
بانک حکمت ایرانیان: سود 19 درصد را برای سپرده روزشمار اعلام کرد و برای سپرده سه ماهه نیز همین سود اعمال می شود. همچنین اگر 50 میلیون تومان در این بانک سپرده گذاری کرده باشید سود 19.5 درصد برای سه ماهه و اگر 100 میلیون تومان داشته باشیم سود 20 درصد دریافت خواهید کرد.
بانک ملت: سود سپرده روزشمار خود را اگر کف سپرده 20 میلیون تومان باشد 22 درصد اعلام می کند البته این بانک به مشتریان اعلام کرده برای سپرده بلندمدت با مبلغ حداقل 50 میلیون تومان سود 22 درصد پرداخت می کند.
بانک ملی: سود سپرده روزشمار را بدون تعیین کف و سقف مبلغ سپرده 14 درصد اعلام می کند .
در سایت رسمی بانک ملی طرح جدید بنام «5+5» قرار گرفته که طبق اعلام این بانک ?سپرده سرمایه گذاری بلندمدت ویژه 2 ساله «5+5»، خدمت جدید این بانک است که سود آن در پایان سررسید و با نرخ علی الحساب 55 درصد محاسبه می شود. دراین نوع سپرده، سود متعلقه محاسبه ولی به صورت ماهانه پرداخت نمی شود بلکه مجدداً در چرخه سرمایه گذاری قرار گرفته و سود حاصله در پایان دوره 2 ساله با بازده بیشتر به مشتری پرداخت می گردد.
بانک صادرات: برای سپرده کمتر از 5 میلیون تومان سود 7 درصد؛ بین 5 تا 10 میلیون تومان سود 14 درصد، بین 10 تا 15 میلیون تومان سود 16 درصد، بین 25 تا 50 میلیون تومان سود 18 درصد و بالای 50 میلیون تومان سود 20 درصد پرداخت می کند.
بانک سپه: کف مبلغ سپرده گذاری در این بانک که مشمول سود 16 درصد به صورت روزشمار خواهد شد را 5 میلیون تومان در نظر گرفته است.
بانک سینا: سود سپرده روزشمار را 7 درصد اعلام کرده و به مشتری می گوید برای سپرده دو ساله ماهیانه 22 درصد پرداخت می شود البته این سود مشروط به این است که مبلغ سپرده گذاری کمتر از 5 میلیون تومان نباشد.
بانک شهر: سود روزشمار را برای سپرده های بیش از 100 میلیون تومان 22.5 درصد و کمتر از 100 میلیون تومان 18 درصد تعیین کرده است. یکی از کارمندان این بانک می گوید: برای سپرده سه ماهه سود 18.5 درصد، 9 ماهه سود 19 درصد و 5 ساله سود 24 درصد پرداخت می شود.
بانک پارسیان: به مشتریانی که 5 میلیون تومان به صورت دوماهه در این بانک سپرده گذاری کرده باشند سود 20 درصد پرداخت می کنند. همچنین مشتریانی که بیش از 5 میلیون تومان در این بانک به صورت 4 ماهه سپرده گذاری کرده باشند 21درصد سود دریافت خواهند کرد.
 


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران