به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، علیرضا باغانی کارشناس بازار سرمایه اظهار کرد، در حال حاضر مسئولان بیش از آنکه به فکر گرهگشایی از مشکلات سهامداران و بازار سرمایه باشند شرایط بازار را به ضرر آن تغییر دادهاند، برای مثال بخش بزرگی را به بازار بدهی اختصاص دادهاند بدون اینکه به این مساله مهم توجه کنند که آیا با این اقدامات بورسی همچنان برای سهامداران جذابیت دارد یا نه؟ از سوی دیگر درحالی که نرخ دلار افزایش پیدا کرده و گرایش و رغبت افراد را به سمت بازارهای دیگر سوق داده جای این سوال مهم از مسئولان خالی است که چرا در حالی که عمده فعالیت شرکتهای بورسی با دلار است و معاملات آنها با دلار صورت میگیرد، رشد دلار اثر مثتبی بر بورس نگذاشته است.چرا در حالی که دلار رشد کرد بورس نیز رشد نکرد؟ متاسفانه برخی از سیاستهای درونزا و برونزا باعث شده بورس صدمه ببیند و سهامداران از بورس خارج شوند.
با وجود وعدهای که برخی از مدیران در حوزه بورس دادند بازار به نفع بورس تغییر نکرد. چرا باید بیش از 70 درصد نمادها متوقف باشد در حالی که مهمترین جذابیت بورس نقدشوندگی است و این توقف به این امر مهم آسیب میزند. در این حالت حتی کسانی که قدرت ریسک بالایی دارند و ریسک پذیرند حاضر به ماندن در بورس نخواهند شد.
در حال حاضر کسبوکارهای کوچک وارد بورس شده که البته کمک مهمی خواهد بود به تامین مالی این شرکتها. با این حال آنقدر که خود این شرکتها از بورس منتفع خواهند شد بورس نخواهد شد.