پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 266520 تاریخ : 1395/11/23-10:38:35
,2,
سهم گروه سرمایه گذاری مسکن در توسعه نظام ساخت و ساز

گام‌های مدیریت ریسک در شرکت سرمایه گذاری مسکن اجرا شد؛

سهم گروه سرمایه گذاری مسکن در توسعه نظام ساخت و ساز

با توجه به اینکه افزایش سهم در نظام ساخت و ساز به عنوان یکی از اهداف استراتژیک شرکت سرمایه گذاری مسکن با رویکرد حمایت از بخش ساختمان است، مدیریت ریسک برای رونق این بخش در شرکت تقویت شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، شرکت‌های گروه سرمایه گذاری مسکن به عنوان یکی از شرکت‌های تابعه بانک مسکن فصل جدیدی از فعالیت خود را با هدف توسعه و تجهیز نظام مالی بخش ساختمان و کمک به رونق بازار در دولت یازدهم آغاز کرد.

این مجموعه از بدو تاسیس در سال 69 تاکنون عملیات اجرایی بالغ بر 63 هزار واحد مسکونی در قالب 357 پروژه را اجرا کرد که بالغ بر 50 هزار واحد مسکونی به بهره برداری رسیده است. علاوه برآن در ساخت مجمتع‌های تجاری، اداری، آموزشی و نیز ساخت آزادراه، خطوط انتقال آب و آماده سازی زمین فعالیت‌های قابل توجهی انجام شده است.

بر اساس این گزارش ، با بررسی خلاصه فعالیت شرکت سرمایه گذاری مسکن تا پایان سال 93، مشاهده می‌شود این شرکت به طور خاص در بخش‌های بلندمرتبه سازی، مجتمع مسکونی، مجتمع اداری - تجاری و خدماتی و مجتمع‌های آموزشی فعالیت ویژه‌ای داشته است. بر اساس آمار، این شرکت در این بازه زمانی 57 هزارو 441 واحد را در قالب330 پروژه مسکونی با حجم 7 میلیون و 200 هزار و 372 متر مربع تکمیل و به بهره برداری رسانده است.

در بخش مجموعه پروژه‌های مسکونی نیز 357 پروژه با حجم عملیات 8 میلیون و 45 هزار مترمربع توسط این شرکت اجرا شده که 64 هزار و 368 واحد را شامل می‌شود. بلند مرتبه سازی بر اساس ضوابط شهرسازی و با رعایت استانداردها از اهم فعالیت‌های شرکت سرمایه گذاری مسکن بوده است که در بازه زمانی 1369 تا پایان 93 تعداد 27 پروژه با 4 هزار و 927 واحد با حجم عملیات 845 هزار مترمربع بهره برداری شده است.

گفتنی است حجم احداث و بهره برداری از مجتمع‌های اداری -  تجاری - خدماتی توسط شرکت سرمایه گذاری مسکن نیز 76 پروژه تا پایان سال 93 بوده است که در وسعت 604 هزار و 860 مترمربع احداث شده است.

خلاصه فعالیت‌های شرکت طی سال مالی 69 تا 93

نوع فعالیت

تعداد پروژه

تعداد واحد مسکونی

حجم عملیات

بلند مرتبه سازی

27

4927

845000

مجتمع مسکونی

330

57441

7.200.372

مجموع پروژه‌های مسکونی

357

62637

8.045.372

مجتمع اداری تجاری خدماتی

76

-

604.860

مجتمع آموزشی

12

-

33.700

آزادراه

1

-

13 کیلومتر

خط انتقال آب

1

-

15کیلومتر

آماده سازی

13

21715

323 مترمربع

 به گزارش روابط عمومی بانک مسکن،بررسی فعالیت شرکت سرمایه گذاری مسکن در بخش سرمایه نیز حاکی از آن است که سرمایه این شرکت در بدو تاسیس 10 هزار میلیون ریال بود که طی 7 مرحله افزایش، سرمایه آن در سال 92 به 3000 میلیارد ریال افزایش یافت. آخرین سرمایه ثبت شده شرکت، 5000 میلیارد ریال است.

در عین حال بر اساس گزارش سازمان بورس اوراق بهادار، شرکت سرمایه گذاری مسکن در دوره‌ دوازده ماهه منتهی به سال مالی 93 رتبه دوم کیفیت شفاف سازی را در میان 33 هلدینگ پذیرفته شده در سازمان بورس، به خود اختصاص داد.

همچنین بر اساس گزارش مالی شرکت منتهی به سال مالی 93، این شرکت در میان 18 شرکت پذیرفته شده در بازار سرمایه در صنعت انبوه‌سازی و املاک‌ و مستغلات توانست جایگاه نخست را از نظر ارزش بازار به خود اختصاص دهد.

شایان ذکر است در حوزه ریسک نیز با توجه به اینکه همواره صنعت ساختمان همبستگی بالایی با سایر حوزه‌های اقتصاد خرد و کلان کشور دارد، نوسان و تغییرات در سایر حوزه‌های اقتصاد، بر روی شرایط بازار در این صنعت تاثیر گذار است، بنابراین میزان فروش و سودآوری شرکت‌های فعال در این صنعت را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

در همین راستا در ادامه اقدامات این شرکت در سال‌های گذشته در زمینه مدیریت ریسک و استقرار نظام مدیریت ریسک جامع، استقرار این نظام در 9 دسته «ریسک بازار»، «ریسک مالی»، «ریسک عملیاتی»، «ریسک سیاسی»، «ریسک اقتصادی»، «ریسک برند»، «ریسک استراتژی»، «ریسک قانونی» و «ریسک فرهنگی و اجتماعی» در دستور شرکت سرمایه گذاری مسکن قرار گرفت. ضمن اینکه مدیریت ریسک‌های شرکت در قالب سه گام شناسایی ریسک، تجزیه و تحلیل ریسک و تعیین استراتژی واکنش به ریسک مورد توجه واقع شد.

بر اساس این گزارش،افزایش سهم از بازار مسکن در بازارهای هدف شرکت، تمرکز بر مشتری محوری، افزایش سهم دوام سودآوری شرکت بیش از سود انتظاری، تبدیل شرکت به عنوان جذاب‌ترین سهام صنعت انبوه سازی - املاک و مستغلات، متوازن کردن مبالغ تامین مالی و افزایش تامین مالی غیربانکی از مشتریان و سرمایه گذاران، افزایش توان مدیران و کارکنان فعلی شرکت و حضور در بازارهای خارجی از طریق ایجاد کنسرسیوم و مشارکت با شرکت‌های داخلی و خارجی برای سرمایه گذاری در پروژه‌های خارج از کشور در برنامه استراتژیک شرکت گروه سرمایه گذاری مسکن است.

این گزارش حاکی است،، بر اساس محورهایی که محمدهاشم بت شکن رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل بانک مسکن برای این شرکت ترسیم کرده، پشتیبانی از ساخت نسل جدید طرح‌های توسعه شهری به طور منفصل یا متصل از شهرهای مادر، نگاه یکپارچه به امر اقتصاد مسکن، مشتمل بر مدیریت زمین و طرح‌های تجهیز و تامین مالی مسکن، بهره‌گیری از سیاست‌های حمایتی وزارت راه و شهرسازی با هدف ارتقای کیفیت زندگی به ویژه در بافت‌های فرسوده، توسعه شهرهای میان جمعیتی با هدف ساخت واحدهای مسکونی ویژه اقشار متوسط، ایجاد شهرک‌های جدید در مناطق مورد نظر دولت، توسعه بازار تامین مالی مسکن از طریق بکارگیری انواع ابزارهای بازار سرمایه، توسعه بازار ساختمان و مسکن از طریق پشتیبانی از نظام تضمین کیفیت از جانب سازنده و نظام پیش فروش و تامین مالی، انبوه‌سازی با تکنولوژی بالا و ارتقای برند شرکت متکی بر عملکرد قابل اتکا به عنوان اهداف کلان شرکت سرمایه گذاری مسکن در نظر گرفته شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران