به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ وی با اشاره به اینکه همیشه در پی تسریع در فرآیندهای اعطای تسهیلات و سایر عملیات بانکی هستیم خاطرنشان کرد: سامانه نظارتی کمک خوبی به بهبود فرآیندها و تسریع عملیات بانکی مینماید.
وی در خصوص نقش مکمل سامانه در کنار پرسنل گفت:سامانه ابزار کار کارشناس است و به کمک کارشناس میآید و ارزش کار کارشناسی را بالا میبرد
عصارزاده گفت:در چرخه حیات نرمافزار مهمترین، حساسترین و پیچیدهترین مرحله، «مرحله استقرار و بهرهبرداری نرمافزار و سامانه» است و مزیت رقابتی سازمانها از موفقیت در این مرحله نشئت میگیرد. وی در خاتمه طرح اشتغال فراگیر روستایی را فرصتی برای بانک دانست تا توان فنی و کارشناسی خود را نشان دهد.
سید باقر فتاحی عضو هیئتمدیره بانک توسعه تعاون نیز تولید محصولات بومی توسط بانک در حوزه سامانه و نرمافزار را بسیار مهم پنداشت و آن را در حفظ استقلال امنیتی و اقتصادی بانک بسیار موثر دانست. وی به نقش مهم خدمات کارمزد محور در افزایش درآمدزایی بانک اشاره نمود و ابراز امیدواری کرد با استقرار سامانه نظارتی شاهد کاهش انحرافات درمجموع آمارهای سالیانه باشیم. فتاحی تشخیص نیازهای آموزشی کارکنان و نیازهای پژوهشی بانک و کمک به بهبود فرآیندها را از کارکردها و مزیتهای سامانه نظارتی برشمرد و تأکید کرد این سامانه کمک زیادی در تهیه آرشیو پروندهها و طرحهای تسهیلاتی بنماید و همچنین بسیاری از فرآیندها را برای پاسخگویی به مراجع و واحدهای نظارتی «مستندسازی» نماید.
در ابتدای این جلسه حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری و سرمایهگذاری بانک توسعه تعاون با اشاره به بازتاب مثبت افتتاح سامانه جامع نظارت بر اعطای تسهیلات در نظام بانکی گفت این سامانه به خاطر کاهش حجم ترددهای بینشهری موجب صرفهجویی 70 درصدی هزینههای اداری و پرسنلی میشود. وی ادامه داد دادههای حاصل از سامانه جامع نظارت بر اعطای تسهیلات علاوه بر کارکرد نظارتی، کارکردهای تحلیلی، پژوهشی نیز دارد و عملکرد کارکنان در تکمیل اطلاعات سامانه بهدقت بررسی میشود.