به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مهندس جهانگرد معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات و رئیس سازمان فن آوری اطلاعات در اختتامیه مراسم دومین تراکنش ایران ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان و شرکتکنندگان در این رویداد گفت: اینچنین گردهماییها و هم افزاییها باعث سربلندی و اقتدار ما است. نمایشگاه و همایش در این سطح فرصتی برای تعادل و تقابل در حوزه تجربیات و آخرین دستاوردهای تخصصی دنیا در حوزه صنعت و خدمات است.
جهانگرد گفت: همانطور که در راس نظام، مقام معظم رهبری و نیز مجلس شورای اسلامی تاکنون اعلام و ابلاغ کردند، همه مقید یک رویکرد فناورانه ، نوسازی کشور و تواندمندسازی در یک تعامل جهانی هستند و برای اینکه بتوانیم این مسیر را با کمترین هزینه و زمان و بهترین کیفیت بگذرانیم، بهترین راه استفاده از تجربه استفاده شده دیگران است.
وی ادامه داد: در همه حوزه ها یک فاصله 5 تا 10 ساله بهلحاظ عملیات و واقعگرایی در شبکهها و سیستمها وجود دارد و بهترین رویه برای کاهش هزینه، زمان و افزایش کیفیت میباشد.
جهانگرد افزود: بازار صنعت و خدمات کشور نیازمند روغنکاری و تسهیلگری ابزارهای پولی و ابزارهای مالی است. لذا در حوزه سخت افزار و نرم افزار سرعت بروز رسانی و اصلاح متناسب است ولی در زمان ورود به رویه حوزه مدلها و فرایندها اینکار با تاخیر و کندی صورت میپذیرد.
وی اظهار کرد: ما در بحث رگولاتوری و ابزارهای بانکی وضع بهتری داریم و نسبت به کشورهای منطقه موفقتر عمل کردیم.
رئیس سازمان فن آوری اطلاعات گفت: در شهریور سال 93 به نسل 3 و 4 موبایل اجازه فعالیت داده شد و زمانی که از اپراتورهای شماره 1 و 2 و 3 کشور در زمینه میزان پهنای باند دیتا بین الملل سوال شد، درخواست پهنای باند دیتا این اپراتورها همگی زیر 100 گیگابایت بود این درحالی است که هماکنون این درخواستها بصورت هفتگی بیش از 100 گیگابایت میباشد و درحال حاضر تراکنش دیتا به بیش از 2هزار ترابایت در روز در کشور رسیده است.
جهانگرد در ادامه بیان کرد: در کشور حدود 105 میلیون سیم کارت فروخته شده، که 75 میلیون آنها فعال هستند و تا آخر سال جاری تعداد گوشیهای هوشمند به بیش از 40 میلیون عدد خواهد رسید که این خود یک بستر بزرگ برای کسب و کار می باشد.
وی افزود: تحولات تکنولوژی فراتر از ما در حال اتفاق است و نسل 5 موبایل بزودی در بازار سطح جهان از آمریکا شروع میشود و با فاصله 5 سال از بازار اروپا و با فاصله 5 سال به بازار کشور ما میرسد و به همراه آن موضوع IOT (اینترنت اشیاء) و بیگ دیتا (Big Data) نیز مطرح است که در کشور ما شروع شده است.