پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 496284 تاریخ : 1398/10/18-17:00:09
,8,
ریزش 30 هزار واحدی شاخص بورس در سومین هفته دی‌ماه

ریزش 30 هزار واحدی شاخص بورس در سومین هفته دی‌ماه

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه (18 دی ماه) به عدد 353 هزار و 807 واحد رسید که در مقایسه با پایان هفته گذشته حدود هشت درصد افت داشت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، در پنج روز معاملات هفته‌ جاری، شاخص بورس 30 هزار و 292 واحد کاهش داشت؛ شاخص کل در پایان روز چهارشنبه ( 11 دی ماه) با عدد 384 هزار و 100 واحد به معاملات پایان داد که این رقم در روز چهارشنبه (18 دی ماه) به عدد 353 هزار و 807 واحد رسید.

شاخص آزاد شناور در آخرین روز معاملات هفته گذشته 453 هزار و 712 واحد بود که در روز چهارشنبه این هفته به رقم 412 هزار و 889 واحد رسید و کاهش 40 هزار و 823 واحدی را رقم زد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) در پایان هفته گذشته 121 هزار و 488 واحد بود که در هفته جاری این عدد به 108 هزار و 173 واحد و شاخص قیمت (هم وزن) از 81 هزار و 135 واحد به عدد 72 هزار و 241 واحد رسید.

ارزش بورس تهران در هفته‌ای که گذشت 13 هزار و 112 میلیارد ریال بود که در مقایسه با هفته گذشته چهار درصد کاهش را تجربه کرد، همچنین ارزش فرابورس در مدت ذکر شده سه هزار و 917 میلیارد بود که نسبت به مدت مشابه هفته گذشته با کاهش چهار درصدی همراه شد.

در هفته منتهی به 18 دی ماه حمل و نقل، کانی های غیرغلزی، رایانه، خودرو، مواد دارویی، قند و شکر، بانک ها، سیمان، انبوه سازی، صنایع غذایی به جز قند و شکر، بیمه و بازنشسته، چند رشته ای صنعتی، ‌ تامین آب، برق و گاز، کانه های فلزی، فرآروده های نفتی، شیمیایی و فلزات اساسی با بیشترین رشد منفی و فقط رادیویی ها با رشد مثبت بر شاخص کل همراه بودند.

طبق آمار ارائه شده در هفته‌ای که گذشت صنعت حمل و نقل، کانی های غیرفلزی، رایانه و خودرو با بیشترین میزان رشد منفی همراه بودند.

در هفته‌ای که گذشت بانک‌ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی، خودرو و قطعات، شیمیایی، ماشین آلات و تجهیزات، صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، سرمایه‌گذاری‌ها، استخراج کانه های غیرفلزی، فرآورده های نفتی، چند رشته ای صنعتی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، بیمه و بازنشستگی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، سیمان، آهک و گچ، مخابرات، دارویی، مخابرات، فنی و مهندسی نسبت به دیگر صنایع بیشترین حجم معاملات را داشتند.

همچنین فلزات اساسی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله، شیمیایی، بانک ها و موسسات اعتباری، خودرو و قطعات، فرآورده‌های نفتی، استخراج کانه های فلزی، دارویی، سرمایه‌گذاری‌ها، ماشین آلات و تجهیزات، سیمان، آهک و گچ، صنایع غذایی به جز قند و شکر، فعالیت های کمکی به نهادهای مالی واسط، عرضه برق، گاز، بخار، بخار و آب گرم، بیمه و بازنشستگی، فنی و مهندسی و چند رشته ای صنعتی  و انبوه سازی املاک و مستغلات بیشترین میزان از ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران