به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، محمد مراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا (مرکز فرهنگ سازی و آموزش بانکداری الکترونیک) امروز (یکشنبه) در نشست خبری نمایشگاه تراکنش ایران 2017 بیان داشت: هیات های بانکی و سرمایه گذاری خارجی نیز در زمان برگزاری این نمایشگاه در آن حضور می یابند.
وی با یادآوری توسعه شتابان بانکداری الکترونیک، گفت: اکنون میان تراکنش های بانکی به 1.5 میلیارد تراکنش رسیده که همچنان در حال توسعه است.
بیات با بیان این که رویکرد این نمایشگاه، توسعه کسب و کارهای بخش خصوصی است، خاطر نشان کرد: تبدیل شدن به قطب منطقه به جز از طریق توسعه کسب و کار خصوصی امکان پذیر نیست.
مدیرعامل مرکز فابا با بیان این که ما از بانکداری سنتی که مبتنی بر مراجعه حضوری است، فاصله گرفته ایم، اضافه کرد: باید به سمت بانکداری دیجیتال حرکت کنیم.
بیات با یادآوری این که در این نمایشگاه، بانکداری و پرداخت دیجیتال دنبال می شود، گفت: این نمایشگاه ظرفیت های گسترده بخش خصوصی در بخش فناوری های جدید را نشان می دهد.
وی ادامه داد: تعامل بانک های خصوصی با دنیا، نشان دادن ظرفیت ایران برای جذب سرمایه گذاری های جدید در بخش فناوری پرداخت و کمک به توسعه بخش خصوصی واقعی از جمله کارکردهای این نمایشگاه به شمار می رود.
مدیرعامل مرکز فابا افزود: برگزاری نشست های تخصصی با موضوعاتی نظیر اینترنت اشیا، استانداردهای بانکی و فرایندهای بانکداری در حاشیه این نمایشگاه برگزار می شود.
بیات تصریح کرد: اگر ما فناوری های این بخش را آگاهانه انتخاب نکنیم، در آینده این فناوری ها به ما تحمیل خواهد شد.
وی به حضور استارتاپ ها (کسب و کارهای نوپا) در این نمایشگاه اشاره کرد و ادامه داد: برای نخستین بار 53 شرکت استارتاپی در بخش مالی حضور خواهند یافت.
مدیرعامل مرکز فابا با بیان این که معاونت علمی رئیس جمهوری نیز از این نمایشگاه حمایت کرده است، اضافه کرد: تحقق راهبردهای اقتصادی مقاومتی و اشتغالزایی برای صاحبان ایده های جدید از جمله نتایج این نمایشگاه خواهد بود.
وی عنوان کرد: درسومین نمایشگاه تراکنش ایران (ITE 2017 ) هفتاد شرکت داخلی و خارجی حضور دارند که از این میان 12 شرکت خارجی هستند. همچنین رویداد دیوار ایده ها برای اولین بار در نمایشگاه تراکنش برگزار میشود، افرادی که ایده جدید و نویی در حوزه فین تک دارند ایده را بر دیوار میزنند و امید داریم بتوانیم از این طریق ایجاد اشتغال کنیم.
این رویداد سومین دوره خود را تجربه می کند
دکتر پرویزیان، رئیس شورای سیاستگذاری بانک های خصوصی گفت: امسال این رویداد با حمایت کانون بانک های خصوصی برگزار می شود تا به بومی سازی خدمات پرداخت کمک شود.
وی گفت: در این نمایشگاه مباحثی از جمله فین تک ها، استارت آپ ها و مباحث پرداخت و کاهش هزینه ها در ارتباط با حوزه پرداخت و افزایش دسترسی به خدمات و همچنین فعالیت های مرتبط با بهبود شرایط محیط زیست و جلوگیری از رفت و آمدها مورد توجه است.
پرویزیان افزود: در سند چشم انداز ، ایران به عنوان یک کشور پیشرو در نظر گرفته شده که صنعت مالی و حوزه پرداخت از مباحث قابل توجه و موثر در این زمینه است.
وی ادامه داد : این موضوع بستگی به استفاده از توان داخلی و نیروی انسانی سرآمد در این حوزه دارد که به عنوان بزرگترین سرمایه کشور در این صنعت حضور دارند.
پرویزیان تصریح کرد : برغم تحریم ها ، نظام بانکی ایران توانست در حوزه پرداخت و سخت افزار و نرم افزار و همچنین در حوزه امنیت و تبادل داده شرایط رو به جلویی داشته باشد.
سومین نمایشگاه تراکنش ایران (ITE 2017 ) از دوم تا چهارم آبان ماه در تهران با حضور بانک ها و شرکت های ایرانی و شماری از نمایندگان شرکت های خارجی برگزار می شود.