به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت ,باتری های لیتیومی، جدید ترین نسل باتری ها در جهان هستند که روند جهانی به سمت استفاده از این باتری ها در حال تغییر است. کاهش حجم، وزن سبک تر، قابلیت تحمل پذیری بیشتر، امکان شارژ و دشارژ کامل، شکل پذیری، سازگاری بیشتر با محیط زیست، قابلیت مانیتورینگ ازراه دور و ایمنی کاربر از جمله ویژگی های باتری های لیتیومی است.
اهمیت چگالی انرژی در تجهیزات پاور (منابع تغذیه)، کاهش 50 درصدی حجم و وزن باتری های لیتیومی از شاخصه های مهم دیگر این محصول است. همچنین در این محصول تحمل حرارتی از -20 درجه تا 65 درجه سانتی گراد افزایش یافته است و به دلیل برخورداری از بورد BMC وهوشمندی، می توان آن را از راه دور کنترل کرد. عمر سه تا چهار برابری نسل جدید باتری های لیتیومی، ارزش افزوده شش تا هفت درصدی را برای این محصول ایجاد می کند.
مهدی ناظمیان؛ مدیرعامل شرکت فرپام با اشاره به موارد کاربرد این محصول گفت: صنایع مخابرات و موبایل، صنایع نظامی و تمام صنایعی که از برق اضطراری استفاده می کنند، مخاطبان این محصول هستند.
ناظمیان با بیان این که دولت چین حمایت ویژه ای از تولید کنندگان صنعت باتری در این کشور دارد و حتی امریکا نیز کمیته ای را برای مقابله با چین تشکیل داده، تاکید کرد: دولت باید به موقع لزوم تغییر فناوری را احساس و به ویژه از تحقیقات و مطالعات در این زمینه حمایت کند، در غیر این صورت عقب ماندن از فناوری و مصرف کننده بودن برای سال ها باقی می ماند.
گفتنی است، شرکت فرپام به عنوان زیر محجموعه فناپ از 6 سال پیش فعالیت خود را در دو حوزه پاور و مراکز داده متمرکز آغاز کرده است. هم اکنون 150 نفر از فارغ التحصیلان رشته های برق و IT در این شرکت مشغول به کار هستند.