پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 252365 تاریخ : 1395/10/02-17:19:42
,17,
رشد اقتصادی داریم، ولی مردم احساس نمی‌کنند

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

رشد اقتصادی داریم، ولی مردم احساس نمی‌کنند

به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ما رشد اقتصادی داریم، ولی مردم احساس نمی‌کنند؛ چرا که در این رشد مشارکت نداشتند و وضعیت معیشت آنها بهبود نیافته است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت عیسی منصوری در نشست تشریح طرح ملی توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار(تکاپو) در سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی، گفت: 10 سال گذشته 80 درصد پول نفت سهم هزینه‌های جاری بود و تنها 20 درصد صرف سرمایه‌گذاری شد و بیشتر این رقم نیز از جنس سرمایه‌گذاری های موثر نبوده است.

وی  از ثبت 850 هزار نفر بیمه شده جدید توسط سازمان تامین اجتماعی در سال 1394 خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد بیمه شده جدید، 711 هزار و 235 اجباری، 55 هزار و 656 نفر مشاغل آزاد، 14 هزار و 711 نفر اختیاری، 24 هزار و 896 نفر بافندگان، 37 هزار و 231 نفر کارگران ساختمانی و پنج هزار و 918 نفر سایر مشاغل بوده‌اند.

منصوری افزود: آنچه تحت عنوان (تکاپو) مطرح می‌شود، بخشی از فرآیند سیاست‌گذاری برای اشتغال است که سه لایه دارد؛ لایه اول سیاست‌های کلان معطوف به اشتغال و سیاست‌های مالی و پولی است؛ لایه دوم ابزارهای میانی است که معمولا در دنیا استفاده می‌شود به عنوان مثال در داخل کشور تطابق آموزش های عالی، آزاد و فنی با نیاز بازار کار جهار درصد است.

منصوری اضافه کرد: لایه سوم معطوف به لایه خرد است که در این لایه همه برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته باید اجرا شود و در مناطق درون استان‌ها فهم اقتصاد هر منطقه که مختص خود منطقه است بسیار مهم و حیاتی به شمار می رود؛ در هر صورت نیازهای معطوف به اشتغال باید مرتفع شود که بخش عمده ای از اینها یا بروز نیستند یا اجرا نمی‌شود.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه لازم است مشخص شود که دینامیک کسب و کار و اشتغال استان چگونه است و رسته‌های پراشتغال منطقه کدام است، افزود: بخش عمده ای از طرح تکاپو معطوف به لایه خرد و منطقه ای است.

این مسئول متذکر شد: بسیاری از دستگاه‌های ما کار خود را بلد نیستند و بیشتر به ارائه وام می پردازند در حالی که ارائه تسهیلات به عهده بانک ها قرار دارد و چون ما سیاست گذاری، نظارت و مدیریت را نمی دانیم خودمان وام می دهیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 201
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران