به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، 266 میلیون کارگر مهاجر در جهان سال گذشته، 466 میلیارد دلار به کشورهای در حال توسعه ارسال کردند. به گفته بانک جهانی پیش بینی می شود این رقم در سال جاری به 458 میلیارد دلار افزایش پیدا کند. بلومبرگ گزارشی درباره آمار و اطلاعات بانک جهانی از ارسال پول توسط کارگران مهاجر به کشورهای مبدا منتشر کرده است.
طبق این گزارش به نقل از بانک جهانی، ارسال این میزان پول بیش از انتظار بوده است که البته به دلیل رشد قوی در اتحادیه اروپا، فدراسیون روسیه و ایالات متحده رخ داده است. به این ترتیب رشد اقتصاد جهانی به انتقال پول بیشتر کمک کرده است. در این میان ایالات متحده، بیشترین کشش را برای مهاجران بین المللی داشته است.
این جهش در وجوه ارسالی همزمان از ارزش گذاری دلار امریکا، افزایش قیمت نفت و تقویت یورو و روبل به دست آمده است.
کشوری که بیشترین پول از طریق مهاجرانش در سال 2017 به آن ارسال شده است، هند با 69 میلیارد دلار بوده است. بعد از چین با 64 میلیارد دلار قرار دارد. فیلیپین 33 میلیارد دلار و مکزیک هم 31 میلیارد دلار پول از مهاجرانش دریافت کرده است.
در این لیست کشورهایی مانند فرانسه، نیجریه، مصر، پاکستان، آلمان و ویتنام هم دیده می شود. کارگران فرانسوی، در سال 2017، 25.4 میلیارد دلار به کشورشان ارسال کرده اند. کارگران آلمانی هم در سال گذشته میلادی، 16.8 میلیارد دلار به آلمان فرستاده اند. کمترین میزان دلارهای ارسال شده در این نمودار به ویتنام با 13.8 میلیارد دلار رسیده است.
در طرف مقابل، براساس آمار و اطلاعات سال 2016، بیشترین خروجی از ایالات متحده با 67 میلیارد دلار و عربستان سعودی با 38 میلیارد دلار بوده است.
بالاترین مقاصد برای ارسال پول امریکا به کشورهایی از جمله مکزیک، چین، هند، فیلیپین و ویتنام است.
با این حال، سهم کارگران خارجی در امارات متحده عربی، کویت و قطر بالاتر است. کشورهایی که از هر 5 کارگر، 4 کارگر خارجی هستند.