پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 515146 تاریخ : 1399/04/10-13:47:32
,17,8,
راه اندازی پنجره واحد ورود شرکت های خصوصی به بورس کلید خورد

با امضای یک تفاهم نامه

راه اندازی پنجره واحد ورود شرکت های خصوصی به بورس کلید خورد

اتاق بازرگانی ایران، شرکت بورس تهران، فرابورس ایران و جامعه حسابداران رسمی، تفاهم نامه همکاری در راستای ایجاد پنجره واحد برای ورود شرکت های بخش خصوصی به بازار سرمایه امضا کردند.

به گزارش بانک و صنعتبه نقل از اتاق بازرگانی ایران، این تفاهم نامه که در نود و ششمین نشست شورای گفت وگو به امضا رسید، درگاهی برای ارزیابی، اقدام و پایش تأمین مالی شخصیت های حقوقی بخش خصوصی از بازارهای سرمایه ایجاد می کند.

حسین سلاح ورزی، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در این خصوص گفت: اقدام لازم برای طراحی و پیاده سازی درگاه واحد و نظارت بر آن با هدف پوشش کامل مسیر تأمین مالی از محل بازارهای سرمایه در یک سامانه واحد بر عهده اتاق ایران است. درواقع این درگاه مسیر ارتباطی برای ارزیابی، اقدام و پایش تأمین مالی شخصیت های حقوقی بخش خصوصی از محل بازارهای سرمایه و بدهی کشور با تمرکز بر بازارهای زیر نظارت شرکت بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس است.

قائم مقام دبیر شورای گفت وگو با بیان این نکته که تفاهم نامه در 5 ماده و 4 نسخه تنظیم شده است، گفت: همکاری بین اتاق ایران و بورس ادامه دار است و در این راستا اقدامات مناسبی به همت محمدرضا انصاری، نایب رئیس اتاق ایران برای تأمین مالی پروژه های نیمه تمام دولتی که در قالب صندوق پروژه، تعریف شده اند، صورت گرفته و قرار است زمینه ورود آنها به بورس فراهم شود.

سلاح ورزی در بخش دیگری از سخنان خود به دیگر مباحثی که در نشست شورای گفت وگو مطرح شد، اشاره و تصریح کرد: بررسی وضعیت ساماندهی مرزهای صادراتی و مبادلات مرزی با ارائه گزارشی از گمرک، محور اصلی این جلسه بود. بر اساس گزارش های ارائه شده اقدامات مناسبی در راستای الکترونیکی شدن کلیه فرآیند گمرک برای تسهیل تجارت انجام شده است.

به اعتقاد این فعال اقتصادی آنچه دراین بین به عنوان ضعف جدی در گمرکات مرزی کشور از سوی بخش خصوصی مطرح شد، نبود مدیریت واحد مرزی است. در این راستا پیشنهاد شد که اتاق ایران و گمرک با یکدیگر وارد همکاری جدیدی شوند و بخشی از فعالیت های گمرکی واگذار شود که موردتوافق قرار گرفت. در این رابطه مقرر شد کمیته ای بین دو نهاد ایجاد شود و بسترهای اولیه برای این امر را مهیا سازد و گزارش آن را تا دو ماه آینده در اختیار شورا قرار دهد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران