به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، دکتر صفری تصریح کرد: اگر فعالیت اینشورتکها قانونمند و مدیریت نشود باید در انتظار آسیبهای سیستمیک و فاجعهبار باشیم.
وی افزود: در این همایش انواع اینشورتکها بررسی شد و کاربرد هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، تلماتیک، فناوریهای پوشیدنی، گیمیفیکیشن، تکنولوژی همتا به همتا، پهپادها، بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده در صنعت بیمه و همچنین کمک انواع اینشورتک به نوآوری در عرصه محصول جدید بیمهای بررسی شد.
دکتر صفری افزود: البته اینشورتکها محدود به انواع فوق نمیشوند بلکه صنعتIT همچنان انواع دیگری از اینشورتک را ابداع کرده و این تعداد در حال افزایش است.
رئیس پژوهشکده بیمه از فناوری نظارت (SupTech) یاد کرد که این فناوری در صنعت بیمه کاربرد فراوان دارد و باید به طور مفصل به آن پرداخت.
دکتر صفری خاطر نشان کرد، در این همایش از 6 سیستم اینشورتک از میان 14 اینشورتک که هم اکنون در صنعت بیمه کشور به مرحله بهرهبرداری رسیدهاند با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و رئیس کل بیمه مرکزی رونمایی شد.
وی افزود: نفوذ اینشورتکها انتخاب صنعت بیمه نیست. نفوذ اینشورتکها در صنعت بیمه انتخاب دیگران است. انفعال صنعت بیمه در مقابل آنها و تأخیر در پذیرش اینشورتکها، هزینه بسیار بالایی برای صنعت بیمه به بار خواهد آورد. مسأله اصلی، سیاستگذاری و قانونمندکردن فعالیت اینشورتکها در صنعت بیمه کشور است که در کارگروههای پیشبینی شده در پژوهشکده بیمه به این موضوع با فوریت خواهیم پرداخت.