پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 590079 تاریخ : 1400/07/26-20:59:09
,17,
دولت با اصلاح رویه های فعلی ارز 4200 تومانی موافق است

وزیر اقتصاد:

دولت با اصلاح رویه های فعلی ارز 4200 تومانی موافق است

وزیر اقتصاد از موافقت ستاد اقتصادی دولت با بررسی اصلاح رویه های فعلی ارز 4200 تومانی خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، سید احسان خاندوزی عصر امروز در حاشیه نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران گفت: دستور جلسه امروز درباره مشکلات مالیاتی صادرکنندگان ناشی از تسعیر نرخ ارز که سود آن مشمول مالیات می شود، بود؛ قرار شد با استعلام از مجلس ظرف یکی دو هفته آینده اشتباه برداشت سازمان مالیاتی و صادرکنندگان از ماده 7 قانون احکام دائمی بررسی شود.

وی افزود: در این جلسه همچنین تاکید شد که با توجه به اینکه شرایط فعلی اقتصادی ایران و عدم اطمینان هایی که وجود دارد اولویت وزارت اقتصاد باید تسهیل فرایندهای کسب و کار باشد.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: بعد از 11 سال از راه اندازی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی باید گره گشایی هایی در فضای کسب و کار صورت می گرفت.

به گفته خاندوزی بسیاری از مجوزهای دولتی منشأ رانت و فساد شده اند که باید کاهش یافته و مقررات از یک روند ثابت پیروی کنند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت اقتصاد دولت سیزدهم به دنبال کاهش صدور مجوزهای کسب و کار است و ممکن است علیرغم این اراده دولت، مقاومت هایی در برخی بخش های دولتی دیده شود.

وزیر اقتصاد در خصوص حذف ارز 4200 تومانی گفت: ستاد اقتصادی دولت با اصلاح رویه هایی که منجر به افزایش منافع مردم از ارز ترجیحی و حذف رانت هایی که ایجاد می کند خواهد بود. همچنین پیشنهادهایی مبنی بر جایگزینی کارت های اعتباری کالاهای اساسی به جای تخصیص ارز 4200 تومانی مطرح شده که باید بررسی شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران