به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از دوربین مداربسته شبکه (IP CCTV) یک دستگاه الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به اطلاعات دیجیتال استفاده می شود که این کار در دوربین های مداربسته شبکه به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Imaging Sensor صورت می گیرد.
دوربین های شبکه را می توان نسل جدید دوربین های مداربسته دانست که استفاده از این دوربین ها هر روزه در حال افزایش است و رفته رفته جای دوربین های نسل قبلی خود (دوربین های انالوگ) را می گیرند.
برهمین پیوند و براساس گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، کامران کاظمی افزود: همه مشترکان حجمی اینترنت پر سرعت این شرکت می توانند آی.پی استاتیک دریافت کنند.
وی یکی از قابلیت های آی.پی استایتک را استفاده از دوربین های مدار بسته تحت وب و هر آنچه که نیاز به موقعیت یابی راحت تر در اینترنت دارد عنوان و خاطر نشان کرد، مشترکانی که نیاز به این مزیت بر روی سرویس اینترنت پر سرعت (ADSL) خود دارند می توانند با مراجعه به مرکز مخابرات منطقه نسبت به دریافت آن اقدام کنند.
آی پی کد منحصر به فرد هر کاربر در دنیای اینترنت است و به طورمعمول آی پی ها به صورت پیشفرض، از نوع متغیر هستند و در هر مراجعه کاربر به فضای اینترنتی تغییر میکنند اما در بسیاری از موارد افراد نیاز دارند توسط سایت ها و فضاهای میزبان شناخته شوند که این امکان از طریق آی. پیهای ثابت (IP استاتیک) فراهم شده است.
آی پی های مذکور این امکان را به کاربر میدهد که دارای یک شناسه منحصر به فرد، معتبر و دایمی در فضای اینترنت باشد.
آی پی استاتیک برای سازمان ها و نهادها به منظور ایجاد دامنه ثابت با کاربران مشخص و محدود، بازیکنان بازی های آنلاین و کاربران ویدیو کنفرانس و همه کاربرانی که می خواهند آدرسی ثابت و معتبر در دنیای اینترنت داشته باشند کاربرد دارد.
سازمان فناوری اطلاعات ایران پیش از این گزارش تعداد کاربران اینترنت را در سال 1393 منتشر کرد که براساس آن مشخص شده 25 میلیون و 17 هزار و 850 نفر کاربر اینترنت در آن سال در ایران وجود داشته است و در این بررسی ها، کاربر اینترنت به فردی اطلاق شده که در 3 ماه از اینترنت استفاده کرده باشد.
نسبت خانوار با دسترسی به اینترنت در این بررسی ها 44.73 درصد و ضریب نفوذ اینترنت نیز در ایران 39.35 درصد اعلام شده است. در همین حال نسبت خانوارهای دارای دسترسی به رایانه در ایران 52.47 درصد اعلام شد.
براساس بررسی های سال 1393 ، استان های تهران، مازندران، سمنان و یزد رتبه های اول تا چهارم دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات را در اختیار داشته اند.
تهران به عنوان استان اول از نظر دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات، میزان دسترسی به تلفن ثابت 99.6 درصد، به تلویزیون 99.3 درصد، به اینترنت 51.3 درصد، به رایانه 58.9 درصد و به رادیو 69.2 درصد گزارش شده است.