هر اونس طلای جهانی در هفته ای که گذشت با وجود عبور از محدود 1800 دلاری، مجددا نزولی شد و در نهایت معاملات هفتگی خود را با افت 2.7 درصدی و دادوستد در محدوده یک هزار و 733 دلار پایان داد. شاخص دلار آمریکا یکی از عواملی بود که تحت تاثیر اجرای بسته محرک مالی قرار خواهد گرفت؛ دلار آمریکا در دو ماه اولیه سال 2021 روند صعودی ملایمی داشته است و احتمالا واکنشی منفی به تصویب این بسته نشان خواهد داد.
دلار آمریکا در هفته های اخیر تحت تاثیر افزایش نرخ بازدهی اوراق خزانه داری آمریکا به بالاترین سطح یک ساله خود، با افزایش تقاضا مواجه شده است. داده های بهتر از انتظارات نرخ تورم هم در هفته گذشته مورد توجه قرار گرفت. ذخایر طلای اس پی دی آر گلد تراست، به عنوان بزرگترین صندوق سرمایه گذاری با پشتوانه طلا طی هفته اخیر روند نزولی داشته و به حدود 35 میلیون اونس رسیده است. با توجه به اینکه هنوز مسائل بنیادی که از قیمت طلا حمایت می کند، از بین نرفته اند و ریسک های اقتصاد جهانی همچنان برقرار است، در هفته پیشرو انتظار رشد قیمت طلا وجود دارد اما دربلندمدت روند قیمت طلا نزولی دیده می شود.
در هفته ای که گذشت آلومینیوم با رشد هفتگی 2.1 درصدی در آخرین روز کاری هفته دو هزار و 158 دلار بر تن دادوستد شد. این فلز در هفته گذشته از مرز دو هزار و 200 دلار نیز عبور کرد اما روز جمعه در واکنش به تقویت دلار آمریکا تغییر مسیر داد. هم چنان چشم انداز قیمتی این محصول صعودی بوده و تقاضای خرید در بازار چین به خوبی از این فلز حمایت می کند.
نفت هفته گذشته رشد 5.1 درصدی را ثبت کرد و هر بشکه نفت برنت 66 دلار و 13 سنت دادوستد شد. ذخایر نفت آمریکا در هفته ای که گذشته 1.2 میلیون بشکه افزایش پیدا کرد و تعداد دکل های نفتی این کشور نیز با 2 واحد افزایش به 3.9 واحد رسید. نفت نیز در این هفته از 67 دلار عبور کرده بود اما در روزهای پایانی هفته با توجه به تقویت دلار آمریکا، با افت مواجه شد.
بیت کوین نیز که اکنون به یکی از خبرسازترین دارایی های بازار تبدیل شده است، جمعه با اعلام خبر تصویب بسته در کنگره با افزایش 2 درصدی وارد کانال 47 هزار دلاری شد. بسیاری از معامله گران بر این باورند که بیت کوین نیز اکنون به یکی از پناهگاه های حفظ ارزش پول تبدیل شده است.