به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت نیرو، در مراسمی که با حضور اردکانیان وزیر نیرو، صادقی استاندار قم، امیرآبادی و ذوالنور نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی و برخی دیگر از مسئولان استان در سالن جلسات امام جواد استانداری قم برگزار شد، پورتال ارائه خدمات الکترونیک و سامانه قرائت آنلاین کنتورهای مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان قم به بهره برداری رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: اجرای این طرح ها بر اساس بخشی از تکالیف و الزاماتی است که طبق بخش نامه ها و آیین نامه ها در خصوص صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب رجوع و مبارزه با فساد اداری بر عهده شرکت آب و فاضلاب است.
وی با بیان اینکه این دو طرح در راستای استقرار دولت الکترونیک اجرا شده است، ابراز داشت: امیدواریم با بهره برداری از این طرح ها شاهد افزایش رضایتمندی و تقویت حمایت های اجتماعی از شرکت آب و فاضلاب و وزارت نیرو باشیم.
علی جان صادق پور با تشریح مزایای سامانه قرائت آنلاین کنتور گفت: اطمینان از قرائت در محل، بهینه سازی مسیر قرائت، کنترل اطلاعات در لحظه و مکان قرائت، امکان صدور صورتحساب آنلاین، نظارت بر مامورین قرائت کنتور از جمله این مزایا است.
وی کارکرد آنلاین و آفلاین، امینت یکپارچه با نرم افزار امورمشترکین، امنیت تبادل اطلاعات، به روز رسانی اطلاعات پایه، اعمال محدودیتها در قرائت به ازاء هر مامور قرائت، به روز رسانی آنلاین تغییرات، دریافت و به روز رسانی قرائت، تصویربرداری از کدهای مانع و محاسبه آنلاین و قابلیت محاسبه سریع و قطعی را از جمله قابلیت های این سامانه برشمرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم ثبت گزارش بازرسی به همراه تصاویر مربوطه، ثبت اطلاعات زمانی و مکانی قرائت، نمایش مسیر قرائت به ازاء هر مأمور و دریافت اطلاعات ثبتی تعریف شده برای هر مأمور در هر دوره را از دیگر قابلیت های این نرم افزار ذکر کرد.
وی در ادامه در تشریح طرح پورتال ارائه خدمات الکترونیک آب و فاضلاب قم اظهار داشت: واگذاری انشعاب آب و فاضلاب، پاسخ به استعلامات، واحد شمار، تغییر کاربری، تغییر نام، جمع آوری یا ادغام انشعاب، قطع موقت و وصل انشعاب، تفکیک کنتور یا انشعاب، تغییر قطع انشعاب از جمله خدماتی است که توسط این سامانه به صورت غیر حضوری ارائه می شود.
صادق پور ارائه خدمات به صورت غیرحضوری، پیگیری لحظه ای درخواست توسط مشترک، مشاهده اطلاعات و سوابق توسط مشترک از طریق سامانه، پرداخت صورتحساب های آب بها، حق انشعاب و اقساط به صورت برخط، کاهش زمان وصول صورت حساب ها را از جمله اهداف این طرح اعلام کرد.
وی تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به متقاضیان ومشترکین، کمک به تحقق دولت الکترونیک، ارائه خدمات به صورت 24*7، افزایش سطح دسترسی مشترکین به شرکت، کاهش تردد و سفرهای درون شهری، حذف هزینه ثبت درخواست از مشترکین، بهره برداری مجتمع های مسکونی و مشترکین سازمانی از بخش محاسبه و سوابق نرم افزار و تسهیل در ارائه خدمات به مشترکین با مشاهده کاهش مانده بدهی بلافاصله پس از پرداخت را از جمله دستاوردهای این طرح برشمرد.