به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک سینا، علی ابدالی در بازدید از معاونت های «بانکداری» و «ارزی و بین الملل» این بانک، با اشاره به جایگاه و نقش حوزه های راهبردی بانک نظیر معاونت بانکداری در تجهیز و تخصیص منابع، جذب مشتری و همچنین شناسایی و رفع نیازهای متناسب با کسب وکار مشتریان، گفت: ایجاد خطوط کسب وکار بانک سینا شامل بانکداری خرد، تجاری، اجتماعی و اختصاصی به منظور تحلیل و ارزیابی وضعیت کسب وکارهای جامعه و تلاش برای شناسایی و رصد دقیق تر نیازهای مشتریان و چابکی در پاسخ به این نیازها صورت گرفته است.
وی افزود: بانک سینا زیرساخت های لازم را به منظور حرکت در مسیر بانکداری دیجیتال مهیا کرده که این موضوع در استراتژی ها و برنامه ریزی های انجام شده مدنظر قرار گرفته است. بر همین اساس، در تلاشیم بسیاری از خدمات متنوع مورد انتظار مشتریان حقیقی را جهت افزایش رضایت آن ها، بر بستر دیجیتال ارائه دهیم.
ابدالی همچنین در بازدید از بخش های مختلف معاونت ارزی و بین الملل بانک سینا اظهار داشت: سهم بانک سینا در فعالیت های ارزی اندک است اما بسترهای لازم برای گسترش فعالیت های ارزی بانک فراهم شده است که به زودی شاهد جهش قابل توجهی در فعالیت های ارزی بانک سینا خواهیم بود. توسعه فعالیت های ارزی به افزایش درآمدهای کارمزدی بانک و رشد سهم درآمدهای غیرمشاع بانک منجر خواهد شد.
سرپرست بانک سینا افزود: حضور صندوق توسعه ملی به عنوان یکی از سهامداران مؤثر بانک سینا، ظرفیت قابل توجهی برای تقویت بخش ارزی و بین الملل بانک فراهم می آورد که لازم است مجموعه ارزی، بانکداری و صرافی بانک سینا از این پتانسیل به خوبی استفاده کنند.
در این دیدارها کارمندان این دو معاونت نیز پیشنهادهای خود را برای بهبود سهم بازاری بانک ارائه کردند.