پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 282258 تاریخ : 1396/05/09-11:55:20
,14,
خضری: بهبود وضعیت گردشگری به همکاری فرابخشی نیاز دارد

خضری: بهبود وضعیت گردشگری به همکاری فرابخشی نیاز دارد

یک عضو فراکسیون مستقلین ولایی با تاکید بر اینکه «بهبود وضعیت گردشگری به همکاری فرابخشی نیاز دارد» گفت: کشورمان علی رغم داشتن رتبه برتر در حوزه جاذبه‌های گردشگری نتوانسته زیرساخت‌ها و امکانات لازم را فراهم کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، رسول خضری ، تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به یک ساختار نظام‌مند و قوی و تاثیر گذار را در بهبود وضعیت گردشگری مناسب دانست و توضیح داد: در حال حاضر این سازمان ساختاری نظام‌مند و قوی ندارد، علی رغم اینکه نسبت به سنوات قبلی عملکرد بهتری داشته است.

وی گفت که مجلس به دنبال تشکیل وزارتخانه‌ای قوی و پاسخگو است تا بتوان با اعمال نظارت شاهد بهبود وضعیت گردشگری در کشور باشیم کما اینکه گردشگری نیاز به همکاری فرابخشی دارد.

نماینده پیرانشهر با اشاره به وضعیت کشور در حوزه گردشگری و لزوم بهبود آن گفت: کشور ما از لحاظ داشتن جاذبه‌های گردشگری در رتبه دهم کشورهای برتر دنیا قرار دارد، اما از لحاظ اقتصاد گردشگری رتبه‌اش بیشتر از 100 است.

خضری ادامه داد: با توجه به اینکه اقتصاد سوم دنیا گردشگری است، متاسفانه هنوز به زیرساخت‌های لازم برای جذب توریسم همچون بهبود وضعیت حمل و نقل جاده‌ای توجهی نشده است. نمونه بارز آن را در شهرستان سردشت با 90 هزار هکتار جنگل طبیعی می‌توان نام برد که از جاده آن به نام جاده مرگ یاد می‌شود و اصلا وضعیت مطلوبی ندارد.

وی اظهار داشت: از طرف دیگر کشور ما با داشتن جاذبه‌های طبیعی از لحاظ منابع طبیعی،‌ جنگل‌ها و مراتع در رتبه پنجم دنیا قرار دارد که باز هم برای جذب توریسم در این حوزه کاری نشده است که حداقل‌ترین کار راه انداختن تورهای کویرگردی است که متاسفانه زیرساخت‌های آن نیز فراهم نیست.

خضری توجه به آمایش سرزمینی بخصوص در حوزه هتلداری را نیز از مقوله‌های مهم گردشگری دانست و توضیح داد: نمونه بارز عدم توجه به آمایش هتلداری را در مشهد مقدس می‌توان دید که تنها 40 درصد ظرفیت تخت‌های آن پر می‌شود ولی باز هم شاهد ساختن هتل‌های جدید هستیم.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس توجه به توریسم سلامت را نیز مهم خواند و گفت: بازار هدف توریسم سلامت می‌تواند عراق،‌ حوزه خلیج فارس و کشورهای همجوار باشد که سه برابر توریسم معمولی درآمدزایی دارد اما در این حوزه نیز توجه کافی نشده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران