به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت: خدمات کارت ویژه طلاب و روحانیون کشور کارتی الکترونیک است که برای اولین بار توسط بانک ملی ایران برای طلاب و روحانیون کشور صادر می شود و دارای تمامی امکانات ملی کارت است که در تسهیل امور بانکی مراکز حوزه های علمیه کشور نقش موثری خواهد داشت.
در مراسم امضای تفاهم نامه و رونمایی از خدمات کارت ویژه طلاب و روحانیون کشور که با حضور مسئولان ارشد بانک ملی ایران و مرکز خدمات حوزه های علمیه برگزار شد، آیت اله مقتدایی با تقدیر از حضور مسئولان این بانک در مرکز مذکور، صدور خدمات کارت ویژه طلاب و روحانیون را اقدامی بسیار مفید و خوب برای طلاب ارزیابی کرد و گفت: این اقدام قطعاً یکی از امور خیر و معروف است همان گونه که در دین اسلام تأکید زیادی بر امور معروف شده و بر اساس روایتی از امام صادق (ع)، امر معروف دری از درهای بهشت محسوب می شود.
وی افزود: بر اساس روایات کسانی که در دنیا اهل معروفند در قیامت هم اهل معروف و بهشتی اند. لذا مسئولان باید با تلاش در کارهای نیک وارد شوند تا از ثواب ها و اجر معنوی آن بهره مند شوند.
آیت اله مقتدایی در پایان ابراز امیدواری کرد بستر فراهم شده در زمینه خدمات بانکی الکترونیک، موضوع پرداخت شهریه طلاب را نیز در آینده نزدیک شامل شود و بر این اساس پرداخت شهریه طلاب به صورت الکترونیک صورت گیرد.
مدیرعامل بانک ملی ایران نیز در این مراسم با تقدیر از مسئولان مرکز خدمات حوزه های علمیه به تبیین شرایط حال حاضر این بانک و فعالیت های صورت گرفته در آن پرداخت و گفت: بانک ملی ایران در ساختار جدید خود که مورد حمایت مسئولان دولت نیز است، تلاش دارد نقش بی بدیل خود را در توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور ایفا نماید.
وی افزود: بانک ملی ایران با توجه به اعتماد مردمی بالا به این بانک در حال حاضر از نظر شبکه شعب و میزان دارایی و منابع ریالی در رده اول بانک های کشور است و قطعاً در آینده کارهای مهمتر و گسترده تری را انجام خواهد داد.
همتی با عنوان اینکه در کل طرح های عظیم کشور بانک ملی ایران پیشتاز بوده است، گفت: بانک ملی ایران در سال گذشته 2000 میلیارد تومان صرفاً تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرده است.
همتی با اشاره به سرمایه گذاری گسترده بانک ملی ایران برای توسعه خدمات بانکداری الکترونیک ابراز داشت: قطعاً بانک ملی ایران در آینده نزدیک، بانک برتر در حوزه خدمات الکترونیک کشور خواهد بود.
وی با اشاره به مشارکت بانک ملی ایران در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان قم، از مشارکت در طرح هایی نظیر آزادراه حرم تا حرم و پارکینگ طبقاتی قم یاد کرد.
مدیرعامل بانک ملی ایران در پایان با تقدیر از مسئولان مرکز خدمات حوزه های علمیه به جهت انتخاب این بانک برای همکاری، بر آمادگی کامل بانک ملی ایران برای اجرای بهینه طرح مذکور تأکید کرد.
در ابتدای این مراسم رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه با عنوان اینکه تسهیل، تسریع، تعمیم و تدقیق امور از جمله محورهای مهم کاری این مرکز محسوب می شود، گفت: اعتقاد ما این است که همراه با رشد فناوری های جدید، خدمات مرکز نیز باید الکترونیک شود و با توجه به جمعیت گسترده 425 هزار نفری افراد تحت پوشش این مرکز قطعاً صدور کارت ویژه طلاب و روحانیون توسط بانک ملی ایران امری مبارک است و دارای آثار و مزیت های گسترده ای خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین ربانی کاهش هزینه ها و تسریع در امور صندوق قرض الحسنه مرکز خدمات حوزه های علمیه و در نتیجه تسهیل در امور طلاب و روحانیون و جلب رضایت آنها را از مهمترین مزیت های صدور این کارت عنوان و آن را یکی از جلوه های تحقق اقتصاد مقاومتی ارزیابی کرد.
وی خواستار استمرار همکاری های بانک ملی ایران و مرکز خدمات حوزه های علمیه شد و ابراز داشت: امروز آغاز یک راه برای همکاری بین بانک ملی ایران و مرکز خدمات حوزه های علمیه است و امیدواریم این موضوع بستری برای همکاری های گسترده دیگر شود.