به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ سیاست کلی بانک استفاده از مشاوران، معماران و مهندسان ساختمان با رویکرد معماری پایدار است، به طوری که همه امور طراحی و به تبع آن اجرا با رویکرد کاهش عوارض زیست محیطی و همخوانی با اقلیم مربوطه انجام شود که در نتیجه استفاده از مواد تجدید پذیر و قابل بازیافت در اولویت باشد.
در حوزه تولید و مصرف انرژی برای مقابله با انتشار گازهای گلخانه ای نیز اقداماتی جدی در بانک انجام شده، به طوری که طراحی و اجرای 40 نیروگاه خورشیدی فوتوولتاییک در حال پیاده سازی است.
زباله ها و فاضلاب تولیدی در همه واحدهای بانک از نوع ارگانیک است که مشکلی برای محیط زیست ایجاد نمی کند. بیمارستان بانک ملی ایران تنها واحدی است که زباله خطرناک در آن تولید و البته استاندارد تفکیک، ایمن سازی و دفع مطمئن زباله های خطرناک در این مرکز به طور کامل رعایت می شود.
تنها موادی که احتمال می رود به لایه اوزون آسیب برسانند، گازهایی است که برای مصارف ایجاد سرما (گازهای مبرد) و وسایل اطفای حریق (گازهای اطفایی) استفاده می شود. با این حال در بانک ملی ایران گازهای مبرد تهیه شده از محصولاتی است که توسط واحدهای نظارتی کشور بررسی شده و استفاده از آنها بلامانع اعلام شده است. کپسول های اطفایی در بانک نیز اغلب از نوع CO2 است که خطری برای لایه اوزون ندارد.