به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، لویدز اولین و قدیمی ترین بازار متشکل جهان است که در بسیاری از حوزه ها مرجع صنعت بیمه کشورها محسوب می شود. این بازار به عنوان یک بازارِ تا حدی متقابل عمل می کند که در آن حامیان مالی متعدد، به صورت گروه بندی شده در سندیکاها، گرد هم می آیند تا ریسک را جمع آوری و توزیع کنند. لویدز در سال 1686 با ورود به بیمه های دریایی تأسیس شد و از سال 1877 با ورود به بیمه های غیردریایی در مسیری کاملاً جدید قدم نهاد.
لویدز 15 استاندارد در حوزه های مختلف دارد که تحت قوانین مربوط به لویدز در ارتباط با رفتار کسب وکار ایجاد شده و همه نمایندگان مدیریت ملزم به رعایت آن ها هستند. گزارش پژوهشی «حداقل استانداردها و الزامات لویدز در خصوص کنترل و مدیریت اتکایی» که توسط فاطمه عطاطلب راهبر میز تخصصی بیمه های اتکایی پژوهشکده بیمه تهیه شده، بر استاندارد MS7 با عنوان «کنترل و مدیریت اتکایی» تمرکز دارد.
این استاندارد بیان می دارد که نمایندگان مدیریتی باید استراتژی و برنامه خرید بیمه اتکایی روشن و جامع برای هر سندیکای تحت مدیریت داشته باشند و باید اطمینان حاصل کنند که استراتژی بیمه اتکایی و برنامه خرید مورد قبول هیئت مدیره است، به طور منظم مورد بازبینی و چالش قرار می گیرد و استراتژی های پذیره نویسی سندیکا و اشتهای آن برای نگهداری ریسک بیمه را در نظر می گیرد. همچنین استراتژی بیمه اتکایی و برنامه خرید باید منعکس کننده ماهیت، مقیاس و پیچیدگی ترتیبات بیمه اتکایی سندیکا و مشاغل تحت حمایت باشد، یک استراتژی روشن برای انتخاب و تأیید کلیه طرف های بیمه اتکایی را شامل شود، ریسک های احتمالی مالی، تجاری و قراردادی و تضاد منافع احتمالی را شناسایی نماید و در نهایت تمام الزامات و دستورالعمل های تکمیلی منتشر شده لویدز را در نظر گرفته و با آن ها مطابقت کند.
حداقل استانداردها و الزامات 15گانه لویدز عبارتند از «طرح کسب وکار و مدیریت پورتفو»، «پذیرهنویسی و کنترل ها» ، «نظارت بر نرخ و قیمت»، «حاکمیت»، «مدیریت ریسک»، «مدیریت اکسپوژر»، «کنترل و مدیریت اتکایی»، «ذخیرهگیری»، «مشتریان»، «تنظیم مقررات»، «تاب آوری سایبری و مدیریت داده ها»، «دامنه، تغییر و استفاده»، «مدل سازی، طراحی و پیادهسازی»، «اعتبارسنجی» و «مدیریت سرمایه گذاری».
برای مشاهده و دریافت متن کامل گزارش پژوهشی به وب سایت پژوهشکده بیمه و یا به نشانی https://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4946/Articles/view/14643/1542/ مراجعه نمایید.