به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت,وزیر نفت با بیان اینکه بیمه ابزار موثری برای کاهش ریسک واحدهای نفت ،گاز و پتروشیمی است ، افزود: هدف از برگزاری این هم اندیشی ، برنامه ریزی برای همکاری مشترک در راستای کاهش ریسک های ملی است.
مهندس زنگنه همچنین ابراز امیدواری کرد با استمرار جلسات مشترک، علاوه بر اقدامات نظارتی از سوی وزارت نفت ، بیمه ها نیز در بازدید اولیه برای صدور بیمه با ممیزی دقیق تر نواقص ایمنی و فنی را به صنایع نفتی اعلام کنند تا با همکاری مشترک، از ثروت ملی صیانت شود و ریسک های ملی کاهش یابد.
در ادامه رئیس کل بیمه مرکزی نیز ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه گفت: بدلیل حضور مدیران عامل شرکت های بیمه و مدیران ارشد وزارت نفت، این جلسه از اهمیت ویژه ای برخوردار است، چرا که می توان مشکلات و چالش های بیمه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را به خوبی بررسی کرد و برای آن راه حل پیدا کرد.
دکتر همتی به واحدهای نفتی توصیه کرد: برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در پرداخت خسارت، هنگام بیمه، سرمایه واقعی خود را اعلام کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی، جمع تعهدات شرکت های بیمه در ریسک های حوزه نفت، گاز ، پالایش و پتروشیمی را در سال 94حدود 37 میلیارد دلار و حق بیمه آن را بالغ بر 133 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: برای کاهش ریسک ملی در چنین سطحی نیاز به همکاری های مشترک میان بیمه و صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است که این مهم از طریق تشکیل کمیته های مشترک بین شرکت های حاکمیتی صنعت نفت و بیمه مرکزی امکان پذیر خواهد بود.
دکتر همتی، با توجه به تحولات بعد از برجام و برقراری تدریجی رابطه با بیمه گران بزرگ اتکایی دنیا ابراز امیدواری کرد، در زمینه کاهش ریسک و مدیریت آن در واحدهای نفت، گاز و پتروشیمی اقدامات اساسی انجام گیرد.
آقای پورکیانی رییس هیات مدیره و مدیرعامل بیمه ایران نیز در این جلسه ، افزایش همکاری های مشترک برای ارزیابی دقیق تر ریسک و ارتقاء ایمنی را خواستار شد.
مدیران عامل سایر شرکت های بیمه حاضر در جلسه و مدیران عامل صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نیز دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را در این حوزه را بیان کردند.