به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سمیه خلوصی در جریان بازید از زیر ساخت ها و روند پیشرفت صنایع مستقر در این سایت افزود: جلوگیری از خام فروشی، فرایند ایجاد صنایع مادر برای رونق اقتصادی و توسعه این مناطق به عنوان دیگر اهداف استقرار این مناطق از سوی مدیریت ارشد سازمان و دیگر مسئولان با جدیت پیگیری می شود.
وی با اشاره به وفور سنگ معدن دولومیت در مجاورت منطقه ویژه اقصادی لامرد گفت: تولید فلز منیزیم از سنگ معدن دولومیت منجر به خلق ارزش افزوده بسیاری برای اقتصاد ملی می شود که این امر منوط به تدوین طرح جامع است و با توجه به نقش معادن در برون رفت از تنگناهای اقتصادی و مبتنی بر اقتصاد مقاومتی بر پایه تدابیر دولت این طرح در حال تهیه است که امیدواریم با فراهم شدن ساز و کارها شاهد عملیاتی شدن آن باشیم.
وی با تقدیر از تلاش مجری طرح صنایع انرژی بر لامرد و پارسیان و مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد تصریح کرد: مناطق ویژه پارسیان و لامرد لازم و ملزوم یکدیگرند و بنابراین توسعه متوازن آنها دارای اهمیت است و برای نظامند شدن پروسه فعالیت در این مناطق کمیته کنترل و بررسی طرح ها جریان احداث زیر ساخت ها را رصد می کند.
خلوصی اظهار داشت: آب و برق دوران ساخت برای متقاضیان سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد تامین شده است و با مهیا بودن شرایط لازم برای جذب سرمایه گذار انتظار می رود با تعریف بستههای سرمایه گذاری، استفاده از رویکردهای تبلیغاتی نوین و انتخاب استراتژی منظم و منسجم برای جذب سرمایه گذار در این عرصه نیز همپای سایر بخش ها موفق عمل شود.
وی با بیان اینکه پروژههای زیرساختی منطقه ویژه اقتصادی لامرد در ابتدای سال جهت اجرا ابلاغ شده است، گفت: صنایع انرژی بر لامرد؛ پروژههای اصلی زیرساختی را اجرا کرده است و تعدادی پروژه های تکمیلی درحال احداث می باشد که بودجه لازم برای آنها پیش بینی شده است و از این منظر افق روشنی برای این منطقه راهبردی ترسیم می شود.
مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو با اشاره به طرح های درخواست شده از سوی مجری طرح انرژی بر لامرد و پارسیان گفت: اخیرا پروژههای جدیدی از جمله اجرای فضای سبز، ساخت سردرب و پارکینگ ورودی، روشنایی بلوارها، احداث درمانگاه منطقه ویژه اقتصادی لامرد از سوی دکتر فدایی دولت مجری طرح پیشنهاد شده است که اجرای این طرحها با توجه به صنایع درحال بهره برداری منطقه دارای توجیه اجرایی می باشد که با پیشنهاد مکتوب مجری توسط بخش های ایمیدرو بررسی و اقدام مقتضی انجام میشود.
مهندس خلیل زاده معاون منطقه و مهندس امینی نژاد مدیر داخلی سایت صنایع انرژی بر لامرد توضیحاتی در خصوص فرایند تکمیل زیر ساخت ها و اعتبارات مورد نیاز برای این امر ارایه کر دند.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس واقع است و در آینده نزدیک با بهره برداری از فاز نخست کارخانه آلومینیوم ظرفیت تولید شمش آلومینیوم کشور با 300هزار تن افزایش به دو برابر میزان فعلی می رسد