پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 618642 تاریخ : 1401/05/23-12:15:22
,2,
ثمره حمایت دولت از بانک توسعه تعاون رشد تولید و اشتغال زایی می باشد

ثمره حمایت دولت از بانک توسعه تعاون رشد تولید و اشتغال زایی می باشد

رشد تولید و اشتغال زایی از نتایج و ثمره حمایت دولت از بانک توسعه تعاون می باشد.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: متاسفانه به دلیل عدم تامین سرمایه های لازم در بخش تعاونی، تولید و اشتغالزایی رشد مناسبی نداشته است در حالیکه با حمایت دولت از بانک توسعه تعاون، گام مهمی در این زمینه برداشته خواهد شد.
پرویز جاوید کارشناس و تحلیلگر اقتصادی در خصوص چرایی عدم توسعه بخش تعاون در اقتصاد ایران گفت: به این دلیل تعاونی ها در اقتصاد کشوردر جایگاه اصلی خود قرار نگرفتنده اندکه، از تعاون تعریف درستی ارائه داده نشده است. بیشترین موضوعی که درباره تعاونی ها گفته شده هدایت سرمایه ها به این سمت بوده است بدون آنکه چشم انداز روشنی برای توسعه اقتصادی از گذر سرمایه گذاری دربخش تعاونی برای مردم و سرمایه گذاران ترسیم شود.
وی دراین خصوص گفت: اگر اهداف و خروجی سرمایه گذاری در بخش تعاون بخصوص در تولیدات کشاورزی برای سرمایه های خرد در روستاها و شهرستان ها تعریف وتدوین شده بود در این موضوع شکی وجود نداشت که کمک شایان توجهی به امر اشتغال آفرینی درکشور شده بود. یعنی بیکاری به عنوان یکی از مهمترین مشکلات کشور تا حد قابل توجهی رفع شده بود.
پرویز جاوید کارشناس اقتصادی در این باره تصریح کرد: متاسفانه به دلیل عدم تامین سرمایه های لازم در بخش های تعاونی برای رشد تولید که منجر به اشتغالزایی می شود تعاونی های تولید و عرضه رشد قابل توجهی نداشته اند. کمک دولت به بانک توسعه تعاون و اعطای تسهیلات به تعاونی ها می تواند منجر به رشد تولید و به تبع آن رشد اشتغالزایی شود.
کارشناس و تحلیلگر مسائل اقتصادی دلیل عدم رشد تعاونی های روستایی را توضیح داد و گفت: ما در ایران در عرصه کشاورزی با دو مشکل کم آبی، فقدان دسترسی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا مواجه ایم. در عرصه تکنولوژی در بخش کشاورزی قدرت تولید حداکثری را از دست داده ایم. به این دلیل تعاونی ها باید توسط دولت حمایت شوند تا علاوه بر جذب سرمایه های خرد کشاورزان، دولت برای خرید تکنولوژی های روز دنیا به آنها کمک کند.
وی درباره تبعات عدم استفاده از تکنولوژی های روز در بخش کشاورزی گفت: به دلیل عدم تولیدات انبوه کشاورزی و بهره وری بسیار پائین بخش کشاورزی، لذا روستاییان علاقه ای به کشاورزی ندارند. عدم دسترسی به تکنولوژی های روز دنیا منجر به آن شده که به عنوان نمونه در حالی که اروپا از هر هکتار زمین بین 6 تا 7 تن گندم برداشت می کند، اما در ایران در هر هکتار 3 تن گندم برداشت می شود.
وی در ادامه بحث خاطرنشان کرد: عدم دسترسی بخش کشاورزی به فناوری های روز دنیا منجر به عدم بهره وری و عدم رشد تعاونی های کشاورزی شده است. باید اقدام لازم برای ورود و خرید تکنولوژی ها و فناوری های روز دنیا فراهم شده تا به دنبال آن توسعه بخش تعاون، اشتغالزایی و رفاه مردم کشور و رشد بخش کشاورزی فراهم گردد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 206
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران