پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 309819 تاریخ : 1396/09/07-14:39:56
,13,17,
تولید کلزا به 350 هزار تن افزایش می‌یابد

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در نمایشگاه و همایش دانه‌های روغنی:

تولید کلزا به 350 هزار تن افزایش می‌یابد

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برداشت مکانیزه کنجد در خوزستان، گلستان، کرج و اردبیل گفت: با توسعه کشت کلزا در سال آینده تولید 350 هزار تنی را در برنامه داریم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، علیرضا مهاجر در همایش و نمایشگاه روغن های خوراکی و دانه های روغنی اظهارداشت : امکان تولید سویا در استان خوزستان فراهم شده است ودر 500 تا 600 هزار هکتار انجام خواهد شد.

وی گفت : امکان تولید سویای غیر تراریخته در استان خوزستان با شرایط بسیار خوب فراهم شده و بیش از 300 هزار هکتار سویا در این منطقه قابل کشت است.

مهاجر با بیان اینکه 500 تا 600 هزار هکتار کشت سویا را در دستور کار خود داریم، افزود: تامین 1 تا 1.5 میلیون تن از نیاز کشور در این بخش امکان پذیر است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی صرف سرانه روغن در کشور را 20 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: ظرفیت کارخانه‌های روغن نباتی کشور بیش از 3.5 میلیون تن است که امیدواریم با همکاری دستگاه های مختلف بتوانیم این بخش را از رکود نجات دهیم.

هدایت حسینی رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران نیز در این همایش با اشاره به کاهش میزان اسیدهای چرب موجود در روغن خوراکی کشور از 15 به کمتر از 2 درصد در سال های اخیر، گفت : در زمینه کاهش اسیدهای چرب اشباع نیز همکاری هایی را با دستگاه ها داریم.

وی غنی سازی روغن های خوراکی را از برنامه های وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: غنی سازی روغن و نان با ویتامین D در دستور کار این وزارتخانه است که البته در زمینه پایداری ویتامین D در محصولات تولیدی باید کار علمی بیشتری صورت گیرد.

 

 امکان کشت دانه روغنی سویا در مناطق مختلف کشور ایجاد شد

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از امکان تولید دانه روغنی سویا در اغلب استان های کشور خبر داد.

 علیرضا مهاجر در نمایشگاه و همایش بین المللی روغن های خوراکی، دانه های روغنی، فرآورده ها و صنایعی که امروز در محل دائمی نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران بوستان گفتگو گشایش یافت با اشاره به اینکه امکان کشت 300 هزار هکتار دانه روغنی سویا در استان خوزستان ایجاد شده است افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده امکان کشت دانه روغنی سویا در 500 هزار هکتار از اراضی کشور به عنوان کشت کم آب بر وجود دارد.

وی گفت: با توسعه کشت دانه روغنی سویا که در تناوب با محصول گندم انجام می شود با کشت دیگر دانه های روغنی از جمله کنجد و کلزا نیاز یک میلیون و 400 هزار تنی کشور به روغن تـأمین خواهد شد.

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشت دانه روغنی کنجد از کشت های سنتی در کشور است افزود: کشت مکانیزاسیون از موانع توسعه کشت دانه روغنی کنجد بود که با اجرای طرح مکانیزاسیون امکان کشت وسیع این محصول در استان های خوزستان، گلستان البرز و اردبیل فراهم شده است.

مهاجر گفت: دانه روغنی کنجد به لحاظ روغن 48 تا 50 درصد از با کیفیت ترین دانه های روغنی است.

وی میزان تولید دانه روغنی کلزا را در سال زراعی 97 ــ 96 حدود 180 هزار تن اعلام کرد و افزود: بر اساس برنامه 10 ساله برای توسعه کشت دانه روغنی کلزا میزان تولید این محصول سال زراعی آینده به حدود 350 هزار تن خواهد رسید.

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره درصد روغن دانه روغنی کلزا گفت: 40 تا 46 درصد روغن خالص از دانه روغنی کلزا استحصال می شود که برای تغذیه مفید است.

مهاجر همچنین از تولید بذر هیبرید آفتابگردان خبر داد و افزود: با تولید بذر، امکان کشت وسیع آفتابگردان در اراضی کشور فراهم شده است.

وی سرانه مصرف روغن خوراکی را در کشور حدود 20 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سالانه یک میلیون و 400 هزار تن روغن خوراکی برای تأمین نیاز بازار داخل وارد می شود و کارخانجات فرآوری روغن و روغن کشی نیز سه میلیون و 500 هزار تن ظرفیت دارد که بیش از نیاز است.

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: ارائه برنامه جامع برای صادرات راهکار نهایی برای نجات کارخانجات راکد است.

مهاجر گفت: در تصفیه، تولید و فرآوری روغن باید بر اساس استانداردها کالای با کیفیت تولید شود چون هر چیزی را نمی توان صادر کرد.

وی افزود: باید از صنعت روغن پشتیبانی اقتصادی کرد.

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: همانطور که معمولاً شرایط برای واردات فراهم است برای صادرات نیز زمینه های لازم ایجاد شود. امکان کشت دانه روغنی سویا در مناطق مختلف کشور ایجاد شد

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از امکان تولید دانه روغنی سویا در اغلب استان های کشور خبر داد. 

علیرضا مهاجر در نمایشگاه و همایش بین المللی روغن های خوراکی، دانه های روغنی، فرآورده ها و صنایعی که امروز در محل دائمی نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران بوستان گفتگو گشایش یافت با اشاره به اینکه امکان کشت 300 هزار هکتار دانه روغنی سویا در استان خوزستان ایجاد شده است افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده امکان کشت دانه روغنی سویا در 500 هزار هکتار از اراضی کشور به عنوان کشت کم آب بر وجود دارد. 

وی گفت: با توسعه کشت دانه روغنی سویا که در تناوب با محصول گندم انجام می شود با کشت دیگر دانه های روغنی از جمله کنجد و کلزا نیاز یک میلیون و 400 هزار تنی کشور به روغن تـأمین خواهد شد. 

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشت دانه روغنی کنجد از کشت های سنتی در کشور است افزود: کشت مکانیزاسیون از موانع توسعه کشت دانه روغنی کنجد بود که با اجرای طرح مکانیزاسیون امکان کشت وسیع این محصول در استان های خوزستان، گلستان البرز و اردبیل فراهم شده است.

مهاجر گفت: دانه روغنی کنجد به لحاظ روغن 48 تا 50 درصد از با کیفیت ترین دانه های روغنی است.

وی میزان تولید دانه روغنی کلزا را در سال زراعی 97 ــ 96 حدود 180 هزار تن اعلام کرد و افزود: بر اساس برنامه 10 ساله برای توسعه کشت دانه روغنی کلزا میزان تولید این محصول سال زراعی آینده به حدود 350 هزار تن خواهد رسید. 

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره درصد روغن دانه روغنی کلزا گفت: 40 تا 46 درصد روغن خالص از دانه روغنی کلزا استحصال می شود که برای تغذیه مفید است. 

مهاجر همچنین از تولید بذر هیبرید آفتابگردان خبر داد و افزود: با تولید بذر، امکان کشت وسیع آفتابگردان در اراضی کشور فراهم شده است. 

وی سرانه مصرف روغن خوراکی را در کشور حدود 20 کیلوگرم اعلام کرد و گفت: سالانه یک میلیون و 400 هزار تن روغن خوراکی برای تأمین نیاز بازار داخل وارد می شود و کارخانجات فرآوری روغن و روغن کشی نیز سه میلیون و 500 هزار تن ظرفیت دارد که بیش از نیاز است. 

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: ارائه برنامه جامع برای صادرات راهکار نهایی برای نجات کارخانجات راکد است.

مهاجر گفت: در تصفیه، تولید و فرآوری روغن باید بر اساس استانداردها کالای با کیفیت تولید شود چون هر چیزی را نمی توان صادر کرد.

وی افزود: باید از صنعت روغن پشتیبانی اقتصادی کرد. 

مجری طرح توسعه کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: همانطور که معمولاً شرایط برای واردات فراهم است برای صادرات نیز زمینه های لازم ایجاد شود.


گشایش همایش و نمایشگاه روغن‌های خوراکی و صنایع وابسته

نمایشگاه بین‌المللی روغن‌های خوراکی، دانه‌های روغنی و صنایع وابسته (SEEDEX)  آغاز بکار کرد.این نمایشگاه از 7 تا 10 آذر در بوستان گفتگوی تهران اماده بازدید علاقه مندان است.

ایران با بیش از 80 میلیون نفر جمعیت بازار مناسبی جهت فروش و ارائه خدمات و از بزرگ‌ترین واردکنندگان روغن خوراکی و دانه‌های روغنی در جهان است .

واردات روغن و دانه‌های روغنی در سال‌های 2014 و 2015 میلادی در ایران 932 هزار و 894 تن و ارزش واردات حدود 2 میلیارد دلار بوده است . 

این میزان در سال‌های 2016 و 2017 افزایش حدود 10 درصدی را نشان می‌دهد.

90 درصد روغن مصرفی در ایران وارداتی است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 195
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران