به گزارش بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر مریم امیری اظهار داشت: از اسفند ماه سال گذشته چاپ دفترچه های کاغذی جدید در همین راستا متوقف شد و طی سال 1399تعداد 519 هزار و هفده نسخه توسط پزشکان و دندانپزشکان طرف قرار داد تامین اجتماعی بصورت الکترونیک تولید شد.
دکتر امیری افزود: 202 پزشک با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان قرارداد دارند که از این تعداد 148پزشک نسخه بیماران را به صورت الکترونیک ارائه کرده اند و 73 درصد از نسخ ارائه شده توسط پزشکان به صورت الکترونیک انجام شده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان هرمزگان در خصوص وضعیت نسخ الکترونیک تامین اجتماعی در استان گفت: از همکاری مراکز طرف قرار داد در پیشبرد طرح نسخه الکترونیک قدر دانی می کنیم. این یک طرح کشوری بوده که دولت در راستای تحقق برنامه ششم توسعه، بیمه ها را ملزم به اجرای آن کرده است و با همکاری پزشکان، دندانپزشکان و مراکز طرف قرار داد پیش خواهد رفت.
دکتر امیری اجرای طرح نسخه الکترونیک مراکز طرف قرار داد را مهمترین اقدام درمان تامین اجتماعی طی سال گذشته عنوان کرد و گفت : اجرای طرح نسخه الکترونیک و ایجاد پرونده سلامت الکترونیک بیمه شدگان،طرحی پیشرو در جهت تحقق برنامه ششم توسعه بود که سازمان تامین اجتماعی با توجه به جامعه مخاطبان خود که بیش از نیمی از جمعیت کشور را شامل می شود در اجرای آن پیشگام بوده است.
وی میزان اعتبار درمان غیر مستقیم در استان را طی سال 1399بالغ بر 2 هزار میلیار عنوان کرد و افزود: سازمان تامین اجتماعی بزرگ ترین خریدار خدمات درمانی در کشور محسوب می شود و این خرید خدمت برای سهولت دسترسی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی به خدمات درمانی صورت می گیرد.