به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک شهر ، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی در نشست خبری پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات کشور با نماد «امین شهر یکم» که با حضور مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، علیرضا ناصرپور نایب رئیس هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار و محمدعلی شیرازی مدیرعامل فرابورس، در سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد، تاکید کرد: تلاش همه جانبه ای را برای خروج دارایی های غیرمولد از صورت های مالی بانک در دستور کار قرار داده ایم.
دکتر احمدی با بیان اینکه با حمایت های سازمان بورس و اوراق بهادار صندوق املاک و مستغلات توسعه پیدا خواهند کرد، تصریح کرد: اخذ مجوز صندوق «امین شهر یکم» حدود یک سال به طول انجامید، زیرا با توجه به اعتماد عمومی بالا به سازمان بورس و اوراق بهادار؛ مسئولان توجه و سختگیری ویژه ای را نسبت به راه اندازی این صندوق داشتند.
وی با اشاره به پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات کشور با نماد «امین شهر یکم» ادامه داد: ملک پذیرفته شده در این صندوق معارض ندارد و دارای مجوز آتش نشانی، سند شش برگ و تفکیک شده است.
مدیرعامل بانک شهر در ادامه گفت: شش ملک دیگر را با ویژگی های مذکور به سازمان بورس و اوراق بهادار معرفی کرده ایم و انتظار داریم در راستای پذیرش این املاک نیز همکاری لازم انجام شود چرا که صندوق های املاک و مستغلات تنها مسیر مولدسازی و شفاف سازی صورت های مالی هستند.
عشقی: صدور مجوزهای صندوق املاک و مستغلات سرعت می گیرد
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این نشست با بیان این که صدور مجوزهای صندوق املاک و مستغلات سرعت می گیرد، اظهار داشت: صندوق های املاک و مستغلات در سه حوزه «جذب سرمایه گذاران ملک، جذب منابع راکد بانک ها و تجدید ارزیابی برای سیستم بانکی» از اهمیت بالایی برخوردارند.
مجید عشقی با بیان اینکه وقتی پای عرضه عمومی به میان می آید باید نظارت ها را افزایش دهیم تا مردم با مشکل روبرو نشوند، تاکید کرد: صندوق های املاک و مستغلات به دلیل تازه تاسیس بودن از حساسیت های بالایی برخوردار هستند و در مدیریت صندوق ها باید قوانین و مقررات رعایت شود زیرا این امر موجب توسعه آنها خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه باید ابزاری را معرفی کنیم که رابطه مستقیمی با عرضه و تقاضا در حوزه مسکن داشته باشند، تصریح کرد: تا جایی که می شود باید دقت کرد تا کل منابعی که به دارایی های صندوق تعلق می یابد به صورت مستقیم به دارندگان واحدهای سرمایه گذاری منتقل شود؛ همچنین نحوه گزارش دهی در خصوص عملکرد صندوق ها نیز باید دقیق باشد تا دارنده واحده صندوق بتواند به درستی آن را ارزیابی کند.
عشقی بیان کرد: در حوزه املاک و مستغلات سعی ما بر این است که سرعت را در صدور مجوزها افزایش دهیم و متقاضیان این صندوق ها را در صف قرار ندهیم زیرا این صندوق ها، در حوزه بانکی موجب شفافیت صورت های مالی خواهند شد.