به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شرکت های صنعتی ایران، محسن صالحی نیا در بازدید از تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر مشهد اظهار کرد: یکی از اولویت های اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، توجه ویژه به مدیریت صحیح استفاده از منابع آب و جلوگیری از هدررفت آن است که طی ابلاغی به تمامی استان ها تأکید شده است.
وی با اشاره به شرایط اقلیمی و کمبود آب در کشور افزود: از جمله خدمات این سازمان در شهرکها و نواحی صنعتی کشور، احداث زیربناهای موردنیاز، به ویژه ساخت تصفیه خانه فاضلاب است که جزء اولویت های اصلی شرکت های تابعه استانی قرار دارد. همچنین دولت به صورت مستمر پیگیر تأمین زیرساخت های اصلی برای واحدهای صنعتی است تا صنعتگران بدون کمترین مشکلی به تولید و اشتغالزایی بپردازند.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: در حال حاضر 73 درصد واحدهای صنعتی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور تحت پوشش تصفیه خانه فاضلاب است و ظرفیت روزانه 170 هزار مترمکعب تصفیه فاضلاب واحدهای صنعتی و تولیدی فراهم شده است.
صالحی نیا تأکید کرد: باید زمینههای استفاده حداکثری از ظرفیت تصفیه خانه ها برای واحدهای صنعتی و تولیدی فراهم شود تا واحدهای آلاینده بدون کمترین آسیب به محیط زیست، به تولید بپردازند.
در ادامه این بازدید، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: یکی از اولویتهای اصلی در شهرکها و نواحی صنعتی این استان، مسأله محیط زیست است که تمام تلاش خود را برای حفظ و ارتقاء آن انجام خواهیم داد.
مسعود مهدی زاده مقدم افزود: اجرای پروژه ارتقاء و توسعه تصفیه خانه های فاضلاب با اعتبار بیش از 180 میلیارد ریال از سال 1396 آغاز شده و در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی نزدیک به 50 درصدی است.
وی اضافه کرد: این تصفیه خانه در زمینی به مساحت 16 هکتار احداث شده و فرآیند تصفیه آن به روش تصفیه فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی است و تمامی فاضلاب شهرک صنعتی چرمشهر به این تصفیه خانه وارد میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اظهار کرد: شهرکهای صنعتی استان با برخورداری از 8 تصفیه خانه صنعتی، 14 هزار مترمکعب فاضلاب را در شبانه روز تصفیه و زمینه ارتقاء محیط زیست در بخش صنعت و تولید را فراهم می کنند.
گفتنی است، شهرک صنعتی چرمشهر واقع در کیلومتر 35 آزادراه مشهد ـ سرخس با مساحتی بالغ بر 153 هکتار و 63 واحد درحال بهره برداری، با سرمایهای بالغ بر 966 هزار میلیارد ریال، زمینه اشتغال 2 هزار و 44 نفر را فراهم کرده است.