پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 352997 تاریخ : 1397/05/03-11:17:16
,15,
تلاش اتریش برای یافتن راهکار همکاری‌های فناورانه با ایران

سفیر اتریش در دیدار با مدیرعامل فابا بیان کرد:

تلاش اتریش برای یافتن راهکار همکاری‌های فناورانه با ایران

سفیر اتریش در ایران، یافتن راه‌حل‌های موثر و ارائه بسته‌ای شفاف را برای ارتباط میان شرکت‌های ایرانی و اتریشی در شرایط بازگشت تحریم‌ها الزامی دانست و گفت: از جمله مهم‌ترین موضوعاتی که باید روی آنها تمرکز صورت گیرد چگونگی انتقال تکنولوژی و همکاری‌های فناورانه است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از ستاد خبری نمایشگاه تراکنش ایران؛ اشتفان شلتس، این سخنان را امروز سه‌شنبه دوم مرداد در دیدار و گفت‌وگو با محمدمراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا بیان کرد. این دیدار در محل سفارتخانه اتریش در تهران و با حضور کریستف گراب مایر، رایزن بازرگانی این سفارت، برگزار شد.

 
فرصت ویژه ITE 2018 برای شرکت‌های اتریشی
 
بیات در ابتدای این دیدار ضمن معرفی مرکز فابا و تشریح وظایف و فعالیت‌های این مرکز گفت: نمایشگاه بین‌المللی تراکنش ایران از جمله برنامه‌هایی است که فابا به منظور معرفی بازار بزرگ صنعت بانکداری و پرداخت ایران و همچنین انتقال تکنولوژی و دانش روز این حوزه به کشور برگزار می‌کند.
 
وی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه سرمایه‌گذاری در صنایع مالی و پولی ایران، افزود: با توجه به حسن روابط میان دو کشور، این رویداد می‌تواند فرصت خوبی برای شرکت‌های اتریشی برای حضور و سرمایه‌گذاری در این بازار باشد.
 
مدیرعامل مرکز فابا در پاسخ به نگرانی‌هایی که در مورد روابط مالی با ایران در شرایط بازگشت تحریم‌ها وجود دارد گفت: حوزه دانش و فناوری، از مبادلات کلان اقتصادی جداست؛ در این حوزه معمولا شرکت‌های کوچک و متوسط حضور دارند و در دوران تحریم‌های گذشته نیز هیچگاه جریان ورود تکنولوژی به کشور متوقف نشد.
 
بیات ادامه داد: با توجه به عزم اتحادیه اروپا برای حفظ برجام، می‌توان امیدوار بود این‌بار شرایط برای همکاری شرکت‌های اروپایی با ایران مهیاتر از گذشته باشد.
 
وی با اشاره به سفر حسن روحانی رئیس‌جمهور به اتریش و توافقاتی که در این سفر صورت گرفت، بیان کرد: نتایج این سفر، نگرانی‌ها در مورد روابط اقتصادی دو کشور را کاهش می‌دهد.
 
مدیرعامل مرکز فابا افزود: تکنولوژی‌هایی چون بلاک‌چین و ارزرمزها نیز می‌توانند راه‌حلی برای مشکل روابط مالی و اقتصادی در دوران تحریم‌ها باشد؛ بر همین اساس در حاشیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تراکنش ایران سمیناری با عنوان بلاک‌چین و نشستی با موضوع ارز رمز ملی برگزار می‌شود.
 
بیات گفت: همکاری اتریش با این رویداد می‌تواند در قالب حضور شرکت‌ها برای معرفی محصولات و تکنولوژی‌های خود، ورود صندوق‌های سرمایه‌گذاری برای حمایت از ایده‌ها و استارت‌آپ‌های ایرانی یا بازدید هیات تجاری این کشور از نمایشگاه باشد.  
 
به گفته وی، متخصصان اتریشی نیز می‌توانند به عنوان سخنران در سمینارها، نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی ITE 2018 حضور یابند.  
 
تلاش اتریش برای تهیه بسته‌ رابطه با ایران
 
اشتفان شلتس، سفیر اتریش در ایران نیز در این دیدار، با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به این کشور و مذاکراتی که برای تدوین یک بسته حمایتی در دوران بازگشت تحریم‌ها در جریان است گفت: شرکت‌های اتریشی باید راه‌حل‌های شفافی را برای ارتباط با ایران دریافت کنند.
 
وی افزود: جلسات مختلفی تا کنون برگزار شده است و در ماه‌های آینده نیز نشست‌های مهمی در دستور کار قرار دارند تا امکان و چگونگی حضور در بازار ایران در شرایط برقراری مجدد تحریم‌ها مشخص شود.
 
  شلتس ادامه داد: راه‌حل‌ها و راهکارهایی در این مورد اندیشیده شده است که باید در نشست‌های پیش رو بررسی و در نهایت بسته‌ای شفاف برای ارائه به شرکت‌های اتریشی آماده شود؛ البته تهیه چنین بسته‌ای می‌تواند برای ایران نیز بسیار مفید باشد.    
 
سفیر اتریش در ایران گفت: امکان گنجاندن موارد و حوزه‌های مختلفی در این بسته وجود دارد که یکی از مهم‌ترین آنها موضوع انتقال تکنولوژی و همکاری‌های فناورانه است.
 
وی بیان کرد: اکنون همکاری خوبی میان ایران و اتریش در حوزه شبکه از جمله امنیت وجود دارد و ما به دنبال گسترش همکاری‌های دو کشور در چنین حوزه‌هایی هستیم.  


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 200
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران