پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 519258 تاریخ : 1399/06/19-17:49:21
,17,
تعاونی ها می توانند سیل نقدینگی را مهار کنند

معاون وزیر کار:

تعاونی ها می توانند سیل نقدینگی را مهار کنند

معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: آبگیرهای تعاونی ها می تواند سیل نقدینگی را مهارکند و تبدیل به ارزش افزوده و اقتصاد مولد در کشور کند.

به گزارش بانک و صنعت، محمد کبیری روز چهارشنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت هفته تعاون و افتتاح طرح های تعاونی که با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، اظهارداشت: امروز پانزدهمین دوره معرفی تعاونی های برتر کشور را داریم که 37 هزار تعاونی واجد شرایط هستند.

وی افزود: همچنین 383 تعاونی در حوزه های مختلف تولیدی، توزیعی و خدماتی به ارزش بیش از سه هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و استغالزایی بیش از 26 هزار نفر امروز افتتاح می شود.

معاون وزیر گفت: در دوره تصدی وزیر وقت بیش از 1600 طرح تعاونی به ارزش بیش از هفت هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و اشتغالزایی بیش از 67 هزار نفر در سراسر کشور به بهره برداری رسیده است.

وی تاکید کرد: بهترین درمان اقتصاد این روزهای کشور که از طرفی بنگاه های اقتصادی دچار رکود هستند و از سوی دیگر دچار تورم هستیم، توسعه بخش تعاون است.

کبیری افزود: توسعه بخش تعاون منجر به افزایش تاب آوری اقتصاد کشور در برابر تحریم های ظالمانه امریکا و مهارکننده آثار اقتصادی شیوع بیماری کروناست.

وی گفت: توسعه بخش تعاون به بازتوزیع عادلانه ثروت در کشور کمک می کند و بهترین مسیر برای توسعه رفاه اجتماعی به دست مردم است، ایجاد اشتغال پایدار منطقه ای از طریق جذب منابع خرد مردمی می شود و این سرمایه گذاری به کمک مردم انجام شده است.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: این روزها نقدینگی به سمت بازارهای اغواگرانه ارز و بازار طلا می رود و به طور یقین اگر حاکمیت و دولت از بخش تعاون حمایت کنند مردم اعتماد می کنند و سرمایه خود را به سمت تعاونی ها سرازیر می کنند.

وی با اشاره به مقایسه بازار سرمایه و تعاونی ها گفت: دولت بنا دارد حمایت ویژه ای از بازار سرمایه داشته باشد. آمارها بیانگر این است که بین 1500 تا 3 هزار میلیارد تومان پول حقیقی وارد بازار سرمایه شده است. این در حالی است که مجموع تسهیلاتی که به اشتغال روستایی پرداخت شده نزدیک به 18 هزار میلیارد تومان بوده که اشتغالزایی بالایی ایجاد کرده است.

کبیری اظهارداشت: در دنیا سه میلیون تعاونی داریم که یک میلیارد عضو دارد. 300 تعاونی برتر در دنیا نزدیک 2100 میلیارد دلار گردش مالی دارد و نزدیک به 19 هزار و 600 میلیارد دلار ارزش دارایی های آنها است در حالیکه جمع ارزش دارایی های بازار سرمایه به نرخ بازار آزاد بین 230 تا 240 میلیارد دلار است یعنی ارزش دارایی های 300 تعاونی برتر دنیا بیش از 80 برابر ارزش بازار سرمایه کشور است و این نشان دهنده ظرفیت تعاونی ها است.

وی با اشاره به ضرورت احیای اعتماد مردم به بخش تعاون گفت: برای اینکه اعتماد مردم به تعاونی ها احیا شود ابتدا در مسیر شفافیت و دولت الکترونیک گام برداشتیم و سامانه جامع و هوشمند بخش تعاونی را راه اندازی کردیم، همچنین پنجره واحد بخش تعاون ایجاد شد. این در واقع رویکرد ما برای توسعه بخش تعاون و احیای اعتماد است. رویکرد دیگر ما توسعه نوآوری در بخش تعاون بود و برای بهسازی و نوسانی تعاونی ها و حمایت از تعاونی های دانش بنیان تلاش کردیم.

کبیری افزود: خطوط اعتباری ویژه ای را برای تعاونی های اشتغالزا همچون جوانان زنان و توان یابان با نرخ ترجیهی 8 و 12 درصد ایجاد کردیم. همچنین صدور ضمانت نامه توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون تا سقف 500 میلیون تا یک میلیارد تومان بدون وثیقه و قانون تخفیف حق بیمه کارفرما را عملیاتی کردیم و خطوط اعتباری برای مسکن کارگری و طرح های نوآورانه در نظر گرفتیم.

وی با اشاره به تقویت نهادهای مالی بخش تعاون و اجرای قوانین معطل مانده این بخش توسط دستگاه ها، گفت: امیدوارم تا پایان دولت تدبیر و امید سرعت رشد بیش از پیش افزایش یابد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 198
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران