وی افزود: بخشی از این پروژه ها تولید محور و اشتغال زا هستند و امروز 120 پروژه از این نوع افتتاح شد که تامین مالی آن از محل منابع بانک یا منابع در اختیار پست بانک ایران بوده است و بیش از 1700 شغل در سراسر کشور ایجاد کرده است و مسئولیت نظام بانکی کشور است که در شرایط اقتصادی فعلی سهمی در اقتصاد ملی ، ایفا کند.
شیری با تاکید بر اینکه بخش دوم پروژه های بانک، پروژه های توانمند ساز برای بخشی از کسب و کارهای اقتصادی دیگر هستند که پست بانک ایران آنها را در قالب خدمات باجه های بانکی روستایی به روستاییان و مناطق محروم ارائه می دهد، گفت: بخش عمده این پروژه ها با سرمایه گذاری مردم روستا برای ارائه خدمات به مردم همان روستا در بستر زیرساخت هایی که بانک فراهم کرده است، شکل می گیرد تا خدمات بانکی در دسترس ذی نفعان اصلی که مردم مناطق روستایی و محروم هستند، قرار بگیرد.
مدیرعامل بانک با بیان اینکه خدمات بانکی در این روستاها زاینده خدمات تولیدی دیگری خواهد بود که در این مناطق شکل می گیرد، ادامه داد: شاید بانک در این مناطق تولید حقیقی نداشته باشد، ولی تولید پولی و مالی را داریم و تعداد تراکنش های بانک در سه سال گذشته از 340 هزار به رقمی بالغ بر چهار میلیون تراکنش روزانه، نشان از توجه به توسعه باجه های بانکی روستایی و ارائه خدمات پولی و بانکی در این مناطق دارد.
وی با اشاره به اینکه بخش سوم افتتاحات بانک به توسعه و ساماندهی پست بانک ایران توجه دارد، افزود: این افتتاحات در قالب توسعه شعب و بهره برداری از ساختمان مدیریت شعب استان ها بر اساس بودجه اختصاصی مجلس شورای اسلامی برای این پروژه ها انجام شد تا همکاران بانک در محیطی امن و مطلوب خدمات بانکی را به ذی نفعان ارائه دهند.
شیری با تاکید بر اینکه پست بانک ایران در سال گذشته و در قالب برنامه راهبردی بانک سه مرحله را پشت سرگذاشته است، تصریح کرد: مرحله اول گذار و ثتبیت شاخص های مالی موجود بود. مرحله دوم، مرحله رشد بود که سعی کردیم شاخص های مالی را در بانک رشد دهیم که نتیجه آن توسعه و رونق کسب و کار بانک و ایجاد سود برای سهامداران بود و مرحله سوم که در دولت سیزدهم آن را کلید زدیم، مرحله توسعه بانک در جمیع جهات است.
بالاترین مقام اجرایی بانک بیان اینکه بر اساس قانون باید تعداد نقاط تماس بانک را افزایش دهیم و 400 شعبه و شش هزار باجه بانکی روستایی هدف غایی نبوده است، خاطرنشان کرد: باید در نقاطی که بانک حضور ندارد شعب را توسعه دهیم و در گام بعدی باجه های بانکی روستایی را در این مناطق به بهره برداری برسانیم.
شیری با اشاره به تصویب اساسنامه پست بانک ایران در شورای پول و اعتبار و در نهایت در هیات دولت، گفت: با تصویب اساسنامه، در بستر قانون ظرفیت بسیار قدرتمندی برای توسعه پست بانک ایران به عنوان بانک توسعه ای - تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و بانک مناطق روستایی و کمتربرخوردار ، ایجاد می شود.
وی افزود: در حوزه توسعه بانکداری تخصصی از ابتدای دولت سیزدهم اقدامات خود را با اصلاح دستورالعمل ها و بخش نامه ها برای بانکداری تخصصی آغاز کرده ایم.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه بستر اصلی توسعه در بانک توجه به سرمایه انسانی است، تصریح کرد: اگر به سرمایه انسانی توجه کافی نداشته باشیم آنچه اتفاق می افتد توسعه ناپایدار خواهد بود و لذا از همه مدیران بانک تقاضا دارم به نیروی انسانی، به عنوان محور تمام آنچه در بانک انجام می شود توجه داشته و حتی به نیروهای فعال در باجه های بانکی روستایی که در مناطق کم جمعیت و کم بازده حضور دارند نیز به عنوان سرمایه بانک توجه لازم را داشته باشند.
شیری در پایان از دریافت مجوز جذب نیروی انسانی مورد نیاز و مناسب بانک در سال آتی ، خبر داد.