پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 252329 تاریخ : 1395/10/02-08:17:21
,10030,
تدوین بسته حمایتی در جهت توسعه اشتغال پایدار

تدوین بسته حمایتی در جهت توسعه اشتغال پایدار

معاون امور آمایش و توسعه منطقه ای سازمان برنامه بودجه کشور گفت: در حمایت از توسعه اشتغال پایدار بسته های حمایتی تدوین شده است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  اشرفی روز چهارشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی که در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد، گفت: توسعه اشتغال پایدار اولویت دولت است.

وی افزود: با توجه به کارهای مطالعاتی انجام شده در سازمان برنامه و بودجه کشور طرح های اشتغال طی برنامه اول تا پنجم نتوانست انتظارات را برآورده کند. در جهت ایجاد توسعه اشتغال پایدار شاهد بودیم وام خود اشتغالی تقریبا بیشتر صرف کارهایی غیر از اشتغال شد.

اشرفی افزود: طرح ضربتی اشتغال که کارفرمایان با جذب یک نفر جدید وام دریافت می کردند نیز موفق نبود و تقریبا اشغالی جدید هم صورت نگرفت.

وی با بیان اینکه طبق آماری که از کارگروه اشتغال دریافت شد، 18 هزار میلیارد تومان برای طرح های زودبازده از سوی بانکها پرداخت شد و نتایج عمده آن این بود که 290 هزار طرح با وجود دریافت تسهیلات اجرایی نشدند، خاطر نشان کرد: در بررسی سیاست های برنامه ریزی باید نگاه جامع اشتغال محور داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات باید توانایی متقاضی در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: اغلب در برنامه های گذشته این مورد چشم پوشی می شود.

معاون امور آمایش و توسعه منطقه ای سازمان برنامه بودجه کشور گفت: کم توجهی به توجیه فنی طرح ها، بی توجهی به ظرفیت سازی ها، کم توجهی به بازار، در نظر نگرفتن توانمندی های مناطق از دیگر نقض هایی بود که در برنامه های گذشته برای ایجاد اشتغال دیده می شد.

وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار، حمایت از محیط کسب و کار، توسعه صادرات غیرنفتی از تاکیدات دولت تدبیر و امید است، خاطر نشان کرد: برای تحقق این امر بسته حمایت جدید در سازمان برنامه ریزی کشور در نظر گرفته شده است.

اشرفی ادامه داد: بهره برداری از مزیت های مناطق با ایجاد اشتغال پایدار اولویت های اصلی در بسته حمایتی محسوب می شود و هدف بیشتر مناطق محروم و حوزه عمل در شهرستانها است.

وی با بیان اینکه در کشور با جمعیت 15 میلیونی 15 تا 24 ساله مواجه هستیم، خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از افزایش بیکاری در کشور باید تلاش را افزایش دهیم. برنامه ریزی های اقتصادی با تمرکز اشتغال فراگیر است و هر دو طرف عرضه و تقاضا بررسی شده است.

اشرفی طراحی و پیاده سازی الگوها، ارتقای تولید، تامین مالی خرد و کارآفرینی اجتماعی را از اهداف بسته حمایت از اشتغال پایدار عنوان کرد و گفت: این حمایت ها در جهت ایجاد اشتغال پایدار برای  زنان، جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی با اولویت ارزش آفرینی و ارتقای تعادل های منطقه ای است.

وی اضافه کرد: در این بسته حمایتی پروژه‌های اولویت دار در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و رانت جویی ها در بسته های حمایتی حذف می شوند.

معاون امور آمایش و توسعه منطقه ای سازمان برنامه بودجه کشور توجه به آموزش را از دیگر ویژگیهای بسته حمایتی توسعه اشتغال پایدار دانست و افزود: همچنین پرداخت یارانه ها  در صورت موفقیت پروژه انجام می شود.

وی تصریح کرد: مهمترین ویژگی بسته حمایتی توسعه اشتغال پایدار بهره گیری از ظرفیت های موجود است.

اشرفی افزود: پروژه های اشتغال در ردیف اول اقتصادمقاومتی و پروژه های اقتصاد مقاومتی در ردیف اول پروژه های سازمان برنامه بودجه قرار گرفته اند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 202
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران