بورس کالا هم می تواند مثل بورس اوراق بهادار روزی به جایی برسد که علاوه بر صنایع، آحاد مردم وارد آن شوند و اقدام به خرید و فروش ملک به شیوه های مختلف کنند؛ در واقع ورود مسکن به بورس می تواند نقطه آغازی برای شفاف شدن بازار ملک باشد. از طرف بورسی شدن مسکن می تواند برای بسیاری از سرمایه گذارانی که دارایی های شان را به صورت ملک نگهداری می کنند نیز جذاب باشد؛ از سوی دیگر در حال حاضر موضوع داغ اماکن مسکونی خالی که باعث کاهش عرضه و افزایش قیمت ملک شده نیز می تواند با رونق معاملات املاک در بورس کالا و شفافیت مبادلات به کلی مرتفع شود.
به طور کلی اگر بتوانیم بازار شفافی برای عرضه کنندگان، تولیدکنندگان و متقاضیان متعدد و متکثر مسکن ایجاد کنیم، قیمت ملک شفاف تر، بهتر و عادلانه تر کشف خواهد شد.همچنین ایجاد یک شاخص ملکی که همه بتوانند بر اساس آن خرید و فروش کنند، روی قیمت مسکن تاثیرگذار خواهد بود و حتی بعید نیست که رونق معاملات مسکن در بورس کالا و به تبع آن شفاف شدن این بازار در بلندمدت به نزولی شدن قیمت ملک بینجامد.
پیش بینی من در خصوص آینده بازار مسکنی که در بورس کالا متاثر شده باشد، این است که اگر بتوانیم حجمی بین 10 تا 20 درصد معاملات مسکن را به بورس منتقل کنیم، در این طرح موفق عمل کرده ایم. در حال حاضر بالا رفتن و پایین آمدن تسه های بانک مسکن به نوعی روند معاملات ملک را نشان می دهد، بنابراین اگر بتوانیم حدود 10 درصد معاملات مسکن را به بورس منتقل کنیم، خود به شاخصی برای معاملات املاک مبدل می گردد. بر این اساس آینده روشنی را برای عرضه ملک در بورس متصور هستم و معتقدم اگر بخشی از معاملات مسکن به بورس منتقل شود، پیوند مناسبی میان بازار سرمایه و مسکن رقم می خورد و می توان در جهت رشد تولید و بهبود کیفی تولید اقدامات مناسبی انجام داد.