پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 669651 تاریخ : 1402/08/01-18:46:08
,10027,
تحول در صنعت بیمه، نیازمند نگاه آینده پژوهانه است

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در دهمین همایش بیمه و مدیریت ریسک:

تحول در صنعت بیمه، نیازمند نگاه آینده پژوهانه است

صنعت بیمه دارای سرمایه ای به نام داده است که با بهره گیری از داده کاوی می توانیم به اقتصاد دیجیتال برسیم.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی بنیادی نایینی که در دهمین همایش بیمه و مدیریت ریسک سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه یکی از صنایع پیشرو در تحولات اقتصادی است و تحول دیجیتال صرفاً معطوف به حوزه فناوری اطلاعات نبوده و تمامی فناوری های همگرا و بیمه نیز شامل آن می شود.

وی گفت: ما باید با بهره گیری از دانش و تجربیات فعلی برای تدوین راهبردهای آینده استفاده کنیم و با رویکرد آینده پژوهانه چشم انداز تحولی صنعت بیمه را ترسیم کنیم.
دکتر بنیادی نائینی در ادامه با اشاره به ظهور تکنولوژی های نوین مانند هوش مصنوعی بر تجهیز زیرساخت های فناوری با هم افزایی تمام ارکان صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: تحول در صنعت بیمه مستلزم وجود اقتصاد دیجیتال است که آن نیز با گذر از نگاه سنتی، بهره گیری از فناوری های نوین، داده کاوی و نیروی انسانی کارآمد و فناور امکان پذیر خواهد بود.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در ادامه از فناوری های دیجیتال، دولت الکترونیک، پلتفرم های دیجیتال، بیمه سایبری، محاسبه ابری و متا دیتا، بیگ دیتا، بلاکچین، اینترنت اشیا و ... به عنوان کلید واژه های پرکاربرد در تحقیقات علمی اخیر یاد کرد و گفت: صنعت بیمه باید برای پیاده سازی دانش روز دیجیتال محور خود را آماده کند.
وی همچنین با اشاره به خدمات محور بودن صنعت بیمه، بهره گیری از علم داده با شیوه های نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات را یکی از نیازهای ضروری صنعت بیمه دانست و گفت: صنعت بیمه، سرمایه ای ارزشمند با نام داده دارد که می تواند با داده کاوی از آن در راستای سود آوری، افزایش ضریب نفوذ بیمه و رضایتمندی از خدمات صنعت بیمه بهره گیرد.
وی همچنین بر هدف اصلی نهاد ناظر در بکارگیری فناوری های دیجیتال برای افزایش رضایتمندی بیمه گذاران و ذینفعان صنعت بیمه تاکید کرد.
در پایان دکتر بنیادی نائینی گفت: امروزه در نظامات نوین نوآوری توجه به نوآوری باز مورد اهتمام است و نهاد ناظر نیز با همین رویکرد آیین نامه اینشورتک خود را به نظرسنجی گذاشت تا فعالان صنعت بیمه و علاقه مندان به این حوزه نظرات خود را اعلام کنند و این نمونه بارز عملیاتی شدن دیدگاه نوآوری باز در معاونت طرح و توسعه بیمه مرکزی برای اولین بار بود که خوشبختانه با استقبال خوبی نیز روبرو شد.
گفتنی است دهمین همایش بیمه و مدیریت ریسک با میزبانی شرکت بیمه کوثر و حضور چشمگیر مدیران و کارشناسان صنعت بیمه در محل کتابخانه ملی برگزار شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران