وی با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار با اعضای هیات دولت و تاکیدات مکرر معظم له بر حل مشکل مردم در حوزه مسکن و اجاره بها، افزود: با توجه به انتخاب شعار قرآنی، گفتمانی را در بانک آغاز کرده و گسترش داده ایم که حمایت از نهضت تولید و ساخت و ساز مسکن، حجت و تکلیف الهی ماست.
مدیرعامل بانک مسکن، تلاش برای تداوم نهضت ملی مسکن و تامین مالی جهت افزایش تولید مسکن در کشور را جز ماموریت های اصلی بانک برشمرد و افزود: بر اساس مصوبات قانونی، نظام بانکی باید در مسیر تامین مالی ساخت مسکن بر اساس برنامه ریز ی ها و سیاستگذاری ها حرکت کند.
دکتر حسینی ادامه داد: مسیر تحقق شعار سال نیز از مسیر ساخت و ساز و تولید مسکن می گذرد؛ بطوری که از ابتدای شروع طرح نهضت ملی مسکن، تمام کارگاه ها در سراسر کشور فعال شده و موجب ایجاد و افزایش تولید ملی و اشتغال شده اند. در واقع نهضت ملی مسکن این فرصت را فراهم کرده است تا با رویکرد رشد منطقه ای به رشد سراسری و عدالت اجتماعی برسیم.
مدیرعامل بانک مسکن با ارائه گزارشی از میزان تسهیلات دهی بانک مسکن در طرح نهضت ملی گفت: عقد قرارداد 340 هزار واحد نهضت ملی به مبلغی حدود 180 هزار میلیارد تومان در دو سال اخیر توسط بانک مسکن انجام شده و تاکنون نیز قریب به 82 هزار میلیارد تومان از منابع داخلی بانک پرداخت شده است.
وی با اشاره به کلنگ زنی پروژه های ساخت وساز مجموعه بانک مسکن در ایام دهه مبارک فجر ادامه داد: شهر خلیج فارس در منطقه استراتژیک تنگه هرمز در ایام دهه فجر کلنگ زنی شده که قرار است توسط شرکت های تابعه بانک مسکن ساخته شود. پرواضح است که بانک مسکن با ساخت این شهر از راهبرد تسهیلات دهی به سمت شهرسازی و تمدن سازی حرکت کرده است.
مدیرعامل بانک مسکن یادآور شد: بانک مسکن از پروژه های ساخت وساز با رویکرد انبوه سازی و صنعتی سازی و پروژه هایی با رعایت اصول معماری اصیل ایرانی- اسلامی و همچنین شرکت های دانش بنیان به صورت ویژه و از طریق اعطای تسهیلات بیشتر حمایت می کند.
قدردانی از بانک مسکن به دلیل حمایت از انبوه سازی و معماری ایرانی - اسلامی
حجت الاسلام حاج علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه نیز در این دیدار با اشاره به تقاضای انباشت شده مسکن در سنوات گذشته، گفت: امیدواریم مسیری که بانک برای حل موضوع مسکن ترسیم کرده است و در آن راهبرد و سیاست با یکدیگر دیده می شود، به خوبی ادامه یابد.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبری ادامه داد: بسیار شوق برانگیز است که در این مقطع حساس، مدیری با تأسی به قرآن مجید، مبنای حرکت و تلاش خود را شعاری قرآنی قرار داده است. همچنین در اجرای ماموریت خود علاوه بر تامین مسکن برای اقشار ضعیف جامعه با رویکرد انبوه سازی و توجه جدی به معماری ایرانی ـ اسلامی، تمدن سازی را به عنوان چشم اندازی والاتر دنبال می کند.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه با اعلام اینکه به واسطه ارتباط با بدنه اجتماعی جامعه، شاهد مراجعات زیاد مردم در مساله مسکن و موضوع اجاره بها هستیم؛ گفت: در خطبه های نماز جمعه بارها مساله مسکن را مطرح کرده ام. معتقدم اگر نتوانیم در این فقره توفیق داشته باشیم، زحمات صورت پذیرفته در سایر حوزه ها نیز دیده نخواهد شد.
وی تاکید کرد: اینکه بانک مسکن با تأسی به آیات الهی، علاوه بر هدف گذاری در تسهیلات دهی، توجه ویژه ای به پیوست فرهنگی و نوع معماری ایرانی و اسلامی دارد و به انبوه سازانی که این مهم را رعایت کنند، تسهیلات بیشتری اعطا می کند؛ شایسته قدردانی بسیاری است.